maanantai 3. huhtikuuta 2017



UKRAINA MYYTÄVÄNÄ 





Tämä on tosi juttu, en pilaile! Ukraina on todella myytävänä! Presidentti Petro Poroshenko ilmoitti myyvänsä Ukrainan mihin hintaan tahansa. Mutta palaan asiaan pikkuisen tuonnempana. Aluksi ilouutinen Euroviisuista. EBU:n pääjohtaja Ingrid Deltenre on 29.3.2017 jyrkkäsanaisesti tuominnut Ukrainan toiminnan sen kiellettyä Venäjän edustajan Julia Samoilovan esiintymisen Euroviisuissa Kiovassa tänä vuonna. Jos Ukraina toteuttaa kieltonsa, Ukrainaa uhkaa kolmen vuoden esiintymiskielto Euroviisuissa tulevina vuosina. Euroopassa on valtaisasti polemisoitu tätä Ukrainan päätöstä vastaan. On esitetty kritiikkiä ja vastalauseiden myrsky. Euroviisujen johto on ilmoittanut kääntyvänsä suoraan Ukrainan presidentin ja pääministerin puoleen, jotta Julia voisi esiintyä kilpailuissa. Olisiko aika meidän suomalaisien viisutoimitsijoidenkin jo tuomita Ukrainan politiikka ja käytös näissä Euroviisuissa? Mielestäni kaikkein yksinkertaisin tapa olisi siirtää koko kilpailu muualle kuin Ukrainaan. Tämä vehtaaminen tuntuu jo järjettömältä.


EBU:n pääjohtaja Ingrid Teltenre: Ukraina voi saada kolmen vuoden kilpailukiellon.


Osoite Julia Samoilovan eurovisiokappaleeseen Flame is Burning:




Toisaalta löysin netistä ukrainalaisen oman kannan Euroviisuihin. Se on varsin valaiseva. Azov-pataljoonan mielestä tässä ei ole mitään politiikkaa.



Ja nyt sitten itse otsikkoon. 27.3.2017 presidentti Poroshenko lupasi myydä Ukrainan hintaan mihin tahansa. Tämä ei ole vale. "Ukraina" on ohjusristeilijä, joka on maannut Nikolajevin satamassa jo yli 30 vuotta. Risteilijä piti uusia 23 vuotta sitten, mutta käytännössä sille ei ole tehty yhtään mitään. Alus on katastrofaalisessa kunnossa. Telakan työntekijät eivät ole saaneet palkkaansa vuodesta 2014 lähtien. Joka kuukausi aluksen seisottaminen maksaa Ukrainalle n. 200 000 dollaria. Nyt Poroshenko lupaa, että kun alus myydään sen hinnasta saadaan palkka työntekijöille.

"Ukraina"


Laivaromu "Ukraina". Onko tässä jotain symboliikkaa? Pelkkää metalliromua.

Alus on rakennettu 1984. Neuvostoaikaan kaikkiaan tätä sarjaa rakennettiin 8 alusta. Nyt niitä on jäljellä neljä, muut on romutettu. Ukrainalla on yksi ja Venäjällä kolme, mutta venäläiset ohjusristeilijät on uusittu ja modernisoitu. Venäläiset alukset ovat "Moskva", "Varjag" ja "Marshal Ustinov". Venäläiset alukset on uusittu läpikotaisin, kaikki asejärjestelmät, elektroniikka, turbiinit on uusittu täysin moderneiksi ja nykyaikaisiksi. Ainoastaan tämä "Ukraina" on siinä kunnossa, että sitä ei kannata enää korjata.

Ohjusristeilijä Varjag. 

Minulla onkin hyvä ehdotus tämän "Ukrainan" kaupan suhteen. Suomihan voisi ostaa sen ja modernisoida sen. Suomihan tarvitsee laivastoonsa uutta kalustoa. Tai sitten, kuten meillä on ollut tapana ostaa neuvostoaikaisia panssarivaunuja ja lentokoneita, voitaisiin ostaa "Ukraina" ja museoida se. Niin meillä olisi sitten museolaivakin, kun meillä on neuvostoaikaisia museolentokoneita ja panssarivaunuja.


Ja sitten on tämä uusi korttipeli. Ukrainassa on jaossa korttipeli, jossa on Ukrainan "vastustajien" kuvia korttipelin ikonien paikalla. Kaikki korteissa esiintyvät ovat ukrainalaisia, mutta nykyhallinnon vastustajia. Varsinkin ääriainesten ja sotilaiden joukossa kortit ovat suuressa suosiossa. Kortteja käytetään varsin moninaisesti. Joskus joku saa oman korttinsa esim. postin välityksellä. Tätä voisi sanoa jo henkiseksi terrorismiksi. Ainakin neljä korteissa olleista on jo murhattu.


Murhattuja

Myös naisia on joukossa.

Kenelle luoti seuraavaksi?

Tämä vastenmielinen peli sai alkunsa aikoinaan Irakissa. Amerikkalaiset sotilaat eivät pystyneet tunnistamaan Isisin sissejä, koska heidän mielestään kaikki "muslimit" ovat samannäköisiä. Piti kehittää sotilaiden tasoinen menetelmä, jotta he pystyisivät tunnistamaan tärkeimmät vihollisensa. Keksittiin pelikortit. Nyt tämä menetelmä on käytössä Ukrainassa. Tämä lienee amerikkalaista tuontitavaraa ukrainalaisille sotilaille koulutuksen yhteydessä.




Ensimmäisenä Euroopassa! Mielenkiintoinen oli Gluhovan kaupungin pormestarin Mishel Tereshenkon ehdotus 19.3.2017, että Ukraina voisi perustaa marihuana-keskuksia eurooppalaisia varten Ukrainaan. Ensimmäinen voitaisiin perustaa jo Gluhovan kaupunkiin. Tällä Mishel Tereshenkolla on jo laajat viljelykset mustan mullan alueella. Kuulema marihuana kasvaa siellä ihan silmissä. Tämä olisi hyvä rahanansaitsemiskeino muuten huonossa taloudellisessa tilassa olevalle Ukrainan taloudelle.

Mishel Tereshenko viljelmiensä keskellä viime kesänä.

Näissä keskuksissa voisivat eurooppalaiset käydä rentoutumassa marihuanaterapiassa ja lepäämässä rauhassa, ei niin kuin sairaaloissa vaan niin kuin kauneuskeskuksissa, kuten Michel kirjoittaa. Ensimmäinen keskus voisi avautua jo kolmen kuukauden kuluttua. Mitään vastustusta Ukrainan parlamentissa ei ole esitetty. Kuulemma itse Poroshenko käyttää säännöllisesti "terveytensä" takia rentouttavaa ainetta. Sehän näkyy jo hänen silmistään. Voidaan vain kuvitella mitä tapahtuu, jos viisumivapaus koittaa EU:n ja Ukrainan välillä. Muodostuuko Ukrainasta Eurooppaan uusi Afganistan kunhan aineita alkaa virrata sieltä Eurooppaan vapaasti? Mustamulta on tehokas kasvualusta.

Mishel Tereshenko ehdotuksineen: "Ensimmäisenä Euroopassa! Gluhovassa avautuu ensimmäinen keskus marihuanaterapialle."


Ja nyt tärkeimpään! Korostan vielä, että tämä ei ole minun keksimäni! Ukrainassa on hypoteesi, että länsi on velkaa Ukrainalle ja siksi joutuu maksamaan siitä ja tulee maksamaankin siitä. Tämä velka syntyy siitä, että Ukrainassa on Venäjän vastaista vihaa,  russofobiaa, jota länsi käyttää ja on käyttänyt poliittisesti hyväkseen. Tämä on siis myyntitavara ja Ukraina myy sitä, saa siitä rahaa. Ukraina myy itseään, siis tätä vihaa, lännen hyväksi miljardi miljardin perään. Se, että Ukraina käy idässä sotaa Itä-Ukrainaa vastaan merkitsee, että Ukraina myy kuolemaa ja ruumiita. Niillä on hintansa ja lännen pitäisi maksaa siitä. Tämä on varsin yleinen käsitys ukrainalaisten politiikkojen keskuudessa. Jotkut sanovatkin sen ihan suoraan. Tämä on lännen tilaus, kauppatavara, jonka ukrainalaiset täyttävät ja myyvät. Tämä on myös lännessä varsin yleinen käsitys joillakin politiikoilla, vaikka siitä ei puhuta suoraan. Euroopan kannattaa maksaa ja se on velvollinen maksamaan Ukrainalle russofobiasta. Siksi siitä ollaan valmiita maksamaan. Ukrainalaiset tappavat ja kuolevat lännen intressien takia vihasta, josta maksetaan. Haluaako Suomi olla tässä mukana?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!