tiistai 29. lokakuuta 2019





SUOMI EI OLE ITSENÄINEN




Jälleen kerran vaihtelimme kellonaikoja. Vaikka kaikki mielipidetiedustelut suomalaisten keskuudessa osoittavat, että suomalaiset eivät halua enää vaihtaa kellonaikoja vuodenaikojen mukaan. Eniten on toivottu pysyvää kesäaikaa. Suomen kansan mielipidettä eivät ota huomioon meidän hallituksemme eikä edes presidenttimme. Kansan mielipiteellä ei ole merkitystä. Tärkeintä on näköjään se, mitä muualla halutaan.  Ensin olimme Ruotsin vallan alla, sitten Venäjän vallan alla ja liittyessämme EU:hun olemme EU:n vallan alla. Olemme orjakansaa. Itsenäisiä emme osaa olla. Emme uskalla tai sitten se on vain suomalaisten perusluonne. Emme pysty olemaan itsenäisiä. On luonteemme mukaista, että meitä määräillään. Suomen kansa ei ole luotu itsenäiseksi, vaikka se puhuu itsenäisyydestään niin paljon. Tuntuu, kuin emme todella haluakaan olla itsenäisiä. Olemme orjakansaa. Olemme orjia.



Suurin osa maailman kansoista ei kääntele kellojaan sinne sun tänne. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kellojen kääntely aiheuttaa ihmiselle suuria terveydellisiä haittoja. Joka vuosi tuhansia ihmisiä kuolee pelkästään sen takia, että kääntelemme kelloja. Miljoonat saavat terveydellisiä haittoja kellojen kääntelystä. Vielä suurempi määrä kärsii sopeutumisvaikeuksista jotkut pitkäaikaisestikin. Ja kaikki tämä vain sen takia, että jotkut haluavat käännellä kellojaan. On todettu, että mitään todellisia taloudellisia hyötyjä kellojen kääntelystä ei ole. Pikemminkin päinvastoin. Maataloudessa esiintyy hankaluuksia, koska eläimet eivät sopeudu kellojen mukaan, liikenteellisesti aikataulut hankaloituvat varsinkin niissä maissa, jotka eivät vaihda kellonaikojaan jne.

EU on yksi suurimpia yhteisöjä, joissa kelloja yhä käännellään. Suomi on tällä hetkellä puheenjohtajamaa EU:ssa. Suomi voisi nostaa asian pöydälle, mutta edustajillamme ei ole kanttia tehdä sitä. EU:ssa on päätetty, että kellojen siirtely lopetetaan vuonna 2021, mutta nyt on esitetty, että näin ei käykään. Tuntuu siltä, että tätä ihmiselle vaarallista prosessia tullaan yhä jatkamaan. Suomi on nöyrin EU-valtio noudattamaan EU:n päätöksiä. Mutta nyt meillä olisi tilaisuus näyttää esimerkkiä ja olla siirtämättä kelloja. Kun keväällä siirretään kelloja kesäaikaan, kuten suurin osa suomalaisista on toivonut, ilmoitamme yksinkertaisesti, että nyt tämä päättyy. Emme enää siirrä kelloja mihinkään. Tehkää mitä haluatte, mutta tässä olemme ja tässä pysymme! Näyttäisimme kerrankin, että me suomalaiset olemme itsenäinen kansa ja itse päätämme mitä teemme! Näyttäisimme mallia muille! Emme ole orjakansaa, jota muut määräilevät!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!