tiistai 8. marraskuuta 2016



SUOMESSA JÄRJESTETTIIN MIELENOSOITUS



Suomessa saatiin päähän järjestää YK-päivänä 24.10.2016 mielenosoitus Syyrian rauhan puolesta. Operaatio oli vähän naurettava tai oikeastaan kaamea. Selvästikään ei tiedetä mistä on kyse. Rauhaa Syyriaan ei saada sillä, että yksipuolisesti lopetetaan pommitukset tai sotatoimet terroristeja vastaan. Rauha voidaan saada vain molemminpuolisilla neuvotteluilla tai poistamalla konfliktien syyt. Terroristit eivät suostu neuvottelemaan, vai oletko kuullut, että joku terroristi neuvottelisi rauhasta? Terroristit eivät halua rauhaa. Rauha voidaan saavuttaa vain sillä, että terroristit ajetaan ulos Syyriasta. Ja vapaaehtoisesti terroristit eivät lähde. Ainoa keino on ajaa ne pois pakosta väkivalloin, muuta keinoa ei kerta kaikkiaan näköjään ole.

Syyriassa taistelee lukuisia erilaisia terroristijärjestöjä al-Nusrasta Isikseen. Osaa ns. oppositiota Yhdysvallat tukee taloudellisesti ja aseellisesti sekä lähettämällä ns. "kouluttajia" sinne. Ongelma on siinä, että tämä ns. oppositio on sekalainen ryhmä erilaisia terroristien kaltaisia järjestöjä. Ongelmia muodostuu siitä, että nämä Yhdysvaltojen tukemat oppositiot tekevät yhteistyötä näiden muiden terroristijärjestöjen kanssa ja Yhdysvaltojen vaarallisia aseita päätyy heidän käsiinsä. Yhdysvallat liittolaisineen on ollut alueella jo yli viisi vuotta ja kaaos on vain tänä aikana lisääntynyt. Venäjän tultua Syyriaan presidentti Basar al Assadin pyynnöstä noin vuosi sitten alkoi tapahtua ja terroristit ovat joutumassa ahtaalle. Tämä koskee myös Yhdysvaltojen tukemia oppositioita. Tällöin alkoi voimakas propagandasota, jonka kohteiksi myös me suomalaiset olemme joutuneet. Luulen, että tässä oli syy  tämän mielenosoituksen järjestämiseen.

Yhdysvaltojen ja Länsimaiden vaatimus on presidentti Basar al Assadin kaataminen, mutta kukaan ei ajattele mitä sitten tapahtuu, jos hänet kaadetaan. Mitä tapahtuu jos hän kaatuu, kuolee, tapetaan? Kuka hänen tilalleen? Moni vertaa tilannetta Libyaan. Ehkä sieltä saamme vastauksia? Vuonna 2011 lokakuun  20. päivä tapettiin väkivaltaisesti Libyan presidentti Muammar Gaddafi, kun ensin Yhdysvallat liittolaisineen oli pommittanut maan kaoottiseen tilaan.  Yhdysvaltain presidentti Obama on sanonut, että hän katuu uransa aikana eniten Libyan pommittamista. Se oli hänen uransa suurin virhe. Kolme vuotta ennen Gaddafin murhaa Gaddafi oli sanonut, että jos hänet tapetaan maahan syntyy kaaos ja Eurooppa kokee ennennäkemättömän pakolaisvirran. Täsmälleen juuri näin on tapahtunut. 

Seuraavassa on kaksi kuvakaappausta videosta, jossa näytetään miten Muammar Gaddafi hakkaamalla, kuristamalla  ja kiduttamalla tapettiin 20.10.2011. Olen nähnyt videon ja se on kaameata katseltavaa.

Hakataan nyrkeillä!


Kuristetaan kurkusta - huomaa rautalanka kurkussa!


Seuraavassa kuvassa on reaktio, miten silloisena ulkoministerinä toiminut Hillary Clinton juuri nähtyään edellä mainitun videon kommentoi asiaa ihan sanatarkasti sanoen: "Wau, haha! Me tulimme, me näimme, hän kuoli! Hahaha!" On myös hyvä muistaa kun Hillary seurasi naureskellen Osama bin Ladenin murhaa suorana lähetyksenä. Samalla tavalla hän naureskeli ihmisen tappamista. Menemättä henkilökohtaisuuksiin tulee vain miettineeksi, millainen nainen hän oikein on, kun nauttii ihmisten tappamisesta. En haluaisi olla missään tekemisessä tällaisen ihmisen kanssa.



Olen melko varma, että Syyriassa kävisi samoin kuin Libyassa. Tätäkö me Suomessa haluamme? Uusi sekasortoinen ja kaoottinen valtio, jossa käydään jatkuvaa sotaa kaikki kaikkia vastaan. Ihmisiä kuolee ja ennennäkemättömiä valtavia pakolaisvirtoja virtaa Eurooppaan. Mielestäni - ja näin ovat presidentti Putin ja al Assad sanoneet - ensin täytyisi ajaa terroristit alueelta pois ja puhdistaa se. Kun rauha on saatu maahan ja koko alue hallintaan voitaisiin järjestää demokraattiset vaalit ja valita Syyriaan uusi presidentti. Minusta tämä on ainoa oikea ratkaisu. Tällaista ratkaisua Yhdysvallat ja sen liittolaiset eivät halua. He haluavat ensin presidentti Assadin pois, mutta eivät ymmärrä tai välitä ymmärtää, mikä tilanne siitä syntyisi. Libyan toisinto? Ihmishenki ei ole minkään arvoista.

Joskus aikoinaan Libya oli alueen rikkaimpia valtioita. Koulutus oli ilmaista ja samoin sairaanhoito. Kaddafilla oli ajatuksena yhdistää alueen valtiot liitoksi niin kuin EU on nykyään. Ajatuksena oli luopua dollarin käytöstä valuuttana, kuten oli myös Irakissa Saddam Husseinilla, mutta tämä ei sopinut Yhdysvalloille, Saudi-Arabialle ja muutamille muille valtioille. Sanotaan, että ulkomaat eivät aiheuttaneet arabikevättä. Tämä ei pidä paikkaansa. Nimenomaan Yhdysvallat liittolaisineen olivat suurimpana syynä arabikevääseen.  Alkoi sisäinen terrori, johon myöhemmin yhtyi USA liittolaisineen pommittamalla Libyaa. Propagandassa Gaddafista tehtiin diktaattori. Samoin tapahtui Syyriassa ns. arabikeväänä 2011 - 2012. Ne olivat tarkoituksella aiheutettu. Syistä ja tapahtumista kirjoitan joskus myöhemmin.

Sitten suomalaiset saivat päähän soitella kirkonkelloja Aleppon uhreille. Miksi vain Aleppon? Miksei Mosulin, Jemenin, Afganistanin, Irakin ja kymmenien muiden alueiden tuhansille  ja miljoonille uhreille? Pelkästään Irakissa USA:n hyökkäyksen jälkeen on laskettu, että siellä on tapettu yli 1,5 miljoonaa ihmistä ja suurin osa tavallisia siviilejä. Onko heidän henkensä jotenkin arvottomampaa? Heti tulee mieleen, että tässä on kyseessä jotain poliittista. Ei siis ihan rehellistä ja tuhansia kansalaisia sumutetaan, kun eivät osaa muuten ajatella itsenäisesti.


20.10.2016 Venäjä julisti Aleppoon tulitauon ja se on pitänyt jo nyt lähes kolme viikkoa. Venäläiset loivat Aleppon piirityksen yhteyteen kahdeksan turvakäytävää, joista kaksi on terroristeja varten ja kuusi siviilejä varten. Tarkoitus oli tietenkin erottaa siviilit terroristeista. Nyt  on kyse vain siitä, että terroristit eivät lähde Alepposta ja estävät siviilejä lähtemästä. He käyttävät siviilejä ihmiskilpenä estämällä heitä lähtemästä alueelta. Tulitaukoa terroristit käyttävät hyväkseen varustamalla asemiaan, tulittamalla jatkuvasti lisääntyvässä määrin piirittäjiä ja lisäksi siviilejä, jotka asuvat piirityksen ulkopuolella. Käsittääkseni tällainen ei voi jatkua kauan. Ennemmin tai myöhemmin on terroristit tuhottava tai ajettava alueelta.


 Kuva on terroristien kuvaamalta videolta. 6 vuotias poika (terroristi pitää pojan päätä käsissään) yritti karata Alepposta, mutta terroristit saivat hänet  kiinni. Tästä kuvasta hetken kuluttua terroristit vetivät veitsellä pikkupojan kurkun auki!


Aleppossa piti olla amerikkalaisten ja Venäläisten kanssa aluksi yhteistyötä, mutta se oli varsin yksipuolista. Venäläiset ilmoittivat etukäteen kaikki toimintansa, amerikkalaiset eivät mitään. Lopulta amerikkalaiset sanoutuivat koko touhusta yksipuolisesti irti. Ilmeni provokaatioita. Amerikkalaiset pommittivat syyrialaisia joukkoja, jolloin kuoli 86 sotilasta ja yli sata haavoittui. Omituisesti terroristit onnistuivat käyttämään tätä heti hyväkseen ikään kuin he olisivat jo etukäteen valmistautuneet tapahtumaan. Venäläisiä alettiin syyttämään siviilien pommittamisesta, mutta ilman mitään todisteita. Kun tutkittiin asiaa huomattiin, että näitä pommituksia ei ollut ikinä tapahtunutkaan. Tieto tästä ei levinnyt juuri mihinkään. Maailmalla huudettiin, että venäläiset pommittavat siviilejä. Unohdettiin kokonaan, että amerikkalaiset ovat jo vuosien ajan pommittaneet sairaaloita, kouluja, häätilaisuuksia, hautajaisia jne. mutta näistä ei puhuta missään mitään.

Huomattuaan Venäläisten ja Syyrialaisten menestyksen Syyriassa ja Aleppossa päättivät amerikkalaiset yrittää käyttää samaa tekniikkaa. He lähtivät lukuisine liittolaisineen piirittämään Irakilaista Mosulin kaupunkia. Sikäli tämä on kummallista, että amerikkalaiset joskus aikoinaan julistivat Irakin sodan jo päättyneen heidän voittoonsa. Sen teki Yhdysvaltain presidentti Bush lentotukialukseltaan käsin. Ei se ole tähän päivään mennessä päättynyt. Siellä he yhä taistelevat. Nyt Mosulissa he eivät luoneet mitään turvakäytäviä siviileille eivätkä luoneet mitään tulitaukoa. Lentopommitus ja maasota on jatkuvaa. Siviiliuhreja syntyy päivittäin. Tosin piiritys ei ole täydellinen. Piirityksessä on aukko kohti Syyriaa. Suunnitelmissa on nähtävästi ajaa Mosulista terroristit tarkoituksella Syyriaan. Amerikkalaiset yrittivät ostaa terroristit tarjoamalla heille yli miljardi dollaria, jotta he siirtyisivät turvakäytävää pitkin Syyriaan. Eivät näköjään onnistuneet.


Punaiset nuolet ovat amerikkalaisten ja sen liittolaisten hyökkäyssuuntia. Mustat nuolet ovat suunniteltuja terroristien pakolaisreittejä.

Amerikkalaiseen sodankäyntiin kuuluu, että lehtimiehiä ja toimittajia ei päästetä itse sotatoimialueelle,  joten sieltä ei saada juuri mitään tuoreita ja aitoja tietoja. Ainoat tiedot saadaan amerikkalaisilta omilta tarkoitusta varten luoduilta "tiedottajilta". Tämä on sitä propagandasotaa. Aleppossa ei ole mitään vastaavaa sensuuria. Siellä voi kuka tahansa toimittaja ottaa kuvia ja haastatella ihmisiä ihan vapaasti. Mosulissa lentotoiminta ja tykistötuli on jatkuvaa. Olisi syytä suomalaisten soitella myös Mosulin uhreille kirkonkelloja ja järjestellä mielenosoituksia rauhan puolesta myös Mosulin uhreille. Mosulissa pahin on vielä edessä. Aleppossa asia on jo ratkaistu. Kyseessä on enää uhrien, ihmishenkien määrästä.

Kyse ei ole Syyrialaisten auttamisesta. Kysymys on Yhdysvaltain epätoivoinen yritys pitää maailman hegemonia käsissään. Yhdysvaltain on vaikea hyväksyä, että se on menettämässä yksinvaltaisen hegemoniansa maailmassa. Uusia nousevia valtioita on useita etunenässä Venäjä ja Kiina. Maailma luo nahkaansa. Maailma tasa-arvoistuu. Itse asiassa maailmassa on kaksi aluetta, joissa Venäjä ja Yhdysvallat taistelevat keskenään. Ensimmäinen on Syyria ja toinen Ukraina. Syyrialaiset ja ukrainalaiset ovat vain välineitä tässä Yhdysvaltojen epätoivoisessa kamppailussa yksinvaltaisesta hegemoniasta. Tämä olisi hyvä pitää muistissa, kun järjestetään mielenosoituksia.

Nelipäiväisessä Valdai kokouksessa Sotsissa 24. - 27.10.2016 Suomea edusti presidentti Tarja Halonen. Hän pääsi istumaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin viereen. Puheessaan Tarja mainitsi, että Suomessa soitetaan kirkonkelloja Aleppon uhreille. Putin vastasi, että kellojen pitäisi soida myös niille, jotka nyt menettävät henkensä Mosulissa ja sen läheisyydessä. "Tietojeni mukaan terroristit ovat ampuneet yli 200 ihmistä pysäyttääkseen hyökkäyksen Mosuliin. Älkäämme unohtako tätä. Entä Afganistan? Kokonaista 120 ihmisen hääseurueita on pyyhkäisty kuoliaaksi yhdessä ilmaiskussa. Yhdessä iskussa! Olemmeko unohtaneet tämän? Entä se mitä tapahtuu Jemenissä? Antakaa kellojen soida kaikille näille viattomille uhreille".


Minusta presidentti Putin on täsmälleen oikeassa. Miksi osoitetaan mieltä ja soitetaan kelloja vain Aleppon uhreille? Maailmassa on paljon paikkoja, joissa tapetaan viattomia ihmisiä, siviilejä, myös erilaisissa väkivaltaisissa sodissa, joiden taustat ovat usein varsin hämäräperäisiä ja joiden syitä peitellään tarkoituksellisesti. Ovatko nämä kuolleet siviilit huonompia kuin Aleppon uhrit? Minusta tässä on selvää tarkoitushakuista politiikkaa, kylmäveristä propagandaa. Osoitetaan mieltä vain niiden puolesta, jotka tuottavat poliittista hyötyä tai tarkoituksellista haittaa juuri määrätyille piireille. Alla on sinänsä absurdi kuva mahdollisesta tulevasta Euroopasta, jossa Saksa on islamilainen valtio. Monet ovat varoittaneet, että 50 - 100 vuoden kuluttua Eurooppa on islamilainen. Tällä ei ole mitään tekemistä pakolaisten kanssa. "Maailma vaihtaa nahkansa".




Seuraavassa kuvakavalkadi Alepposta terroristien tuleen joutuneista siviileista.


Poika, joka menetti vanhempansa.



Isä, joka menetti kolme lastaan.



Pieni uhri



Ei sanoja.



Asiaan liittyviä osotteita:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!