maanantai 11. syyskuuta 2023

 

VÄKISINKÖ RUUMIIKSI?

 


Törmäsin tässä yllättäen yhteen ilmiöön. Ilmiön nimi on Tatyana Koryak, kutsuu itseään nimellä "Koryachka" tai Kory4ka". Hän on Ukrainalainen hyvin kuuluisa nuori nainen, hyvin rikas bloggaaja, josta on muodostunut Ukrainassa suuri skandaali. Hän kutsui 5.9.2023 mobilisoituja ukrainalaisia "lihaksi", joilla ei ole mahdollisuutta voittaa. Hän sanoi sanatarkasti, että Ukrainan armeijaan värvätään ihmisiä, joilla ei ole kokemusta, ja kutsui heitä "lihaksi" ja kehotti rauhanneuvotteluihin. "Ketä nyt rekrytoidaan? Lihaa? Minkä vuoksi? Näillä sotilailla ei ole mahdollisuuksia. Tyhmä kansanmurha. Miten helvetissä ette näe tätä? Eikö kaikkea voida ratkaista Neuvottelemalla?" Hän lisäsi, että hän vain haluaa rauhan tulevan mahdollisimman pian ja viattomien ihmisten elävän rauhallista elämää. Hänen kotikaupunkinsa oli Bakhmut, jonka venäläiset valloittivat. Kielenään hän käyttää vain venäjää. En kerro tarkemmin hänen elämästään, mutta hänen kommenttinsa herättivät Ukrainassa skandaalin.

Hän sanoi myös, että armeijalla ei ole mahdollisuutta vastustaa vihollista, joten hän kehotti Ukrainan viranomaisia neuvottelemaan hyökkääjien kanssa. Jo aiemmin hän oli todennut, että "kaikki ei ole niin yksinkertaista" ja vihjannut, että ukrainalaiset ovat syyllisiä Venäjän hyökkäykseen. Hän sanoi, että sota on "likaista peliä" joihin poliitikot raahaavat meidät ja hän itse ei koskaan tarttuisi aseisiin, jos olisi mies. Jos kaikki ajattelisivat niin, ei olisi sotia. Julkkis kieltäytyi vaihtamasta blogissaan ukrainan kieleen, vaan hän blokkaa aina venäjäksi. Hän kritisoi Ukrainan viranomaisia ja antoi myös skandaalimaisen lausunnon, ettei Ukrainalla ole mahdollisuuksia voittaa yhteenottoa Venäjän kanssa. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun hän sanoo, että ukrainalaiset itse ovat syyllisiä siihen, että Venäjä käynnisti sotaoperaation meitä vastaan. Sen jälkeen hän sulki sivustonsa sosiaalisessa verkostossa. Hänellä oli ollut yli miljoona tilaajaa. Artikkelin uudelleen kerronnan valmisteli InoTV.

Minusta Koryachka on harvinaisen älykäs nuori nainen. Hänen kommenttinsa, että tämä sotatoimi on "likaista poliitikkojen peliä" osuu oikeaan. Kyseessähän on Yhdysvaltojen taistelu Venäjää vastaan käyttäen hyväkseen Natomaita ja ukrainalaisten ihmisten henkiä. Venäjä ja Kiina ovat nousseet voimakkaiksi ja uhkaavat Yhdysvaltojen hegemoniaa maailmassa. Tästä syystä se yrittää tuhota nyt Venäjän kasvavan hegemonian  ensin ja valmistautuu Kiinaa vastaan. Pitäisi neuvotella eikä sotia. Venäjähän yritti ensin neuvotella, mutta Yhdysvallat , Nato ja Ukraina kieltäytyivät siitä. Siis ainoaksi keinoksi jäi tämä sotaoperaatio. Jos ukrainalaiset miehet olisivat kieltäytyneet aseista ei sotaoperaatiota  olisi syntynyt. Tuloksena on paljon kuolleita miehiä Ukrainassa ja kauniit ukrainalaiset naiset jäävät ilman miehiä. Tosin nyt Ukrainassa suunnitellaan myös naisten pistämistä armeijaan samoin kuin Israelissa. Itse Koryachka on muuttanut miehensä ja lapsensa kanssa Balille ja asuu nyt siellä. Seuraavassa Koryachkan video, jossa hän vähän kommentoi asiaa. Tämäkin on venäjäksi:

https://tsn.ua/ru/video/video-novini/skandalnaya-blogersha-koryachka-nazvavshaya-vsu-myasom-popytalas-opravdatsya-za-svoi-slova.html

 

Israelin salaisen palvelun jäsen kommentoi Ukrainan tämänhetkistä tilannetta. - "Tämän kolmen kuukauden vastahyökkäyksen aikana ei saavutettu yhtäkään niistä pisteistä, jotka alkujaan oli suunniteltu. Rabotinon kylän taistelu muodostettiin saavutukseksi vaikka se ei todellisuudessa ollut yhtään mitään. Pelkkä rauniokasa. Lännelle piti näyttää edes jokin saavutus. Brittiläiset ja amerikkalaisetkaan eivät osanneet toimia oikein tässä tilanteessa. Venäläiset eivät ole ottaneet käyttöön edes vielä omia reservejään. Israel ei halua sotkeentua yhteenkään konfliktiin maailmassa, jossa Venäjä on mukana. Israel ei anna aseitaan yhteenkään konfliktiin maailmassa, jossa Venäjä on vastassa." Tätä lausuntoa ei olla kommentoitu lännessä.

 

Pentagonin päällikön entinen neuvonantaja Douglas McGregor  sanoi, että Ukraina on menettänyt 400 000 sotilasta NWO:n alusta lähtien.

Tämän totesi Pentagonin johtajan entinen neuvonantaja Douglas McGregor toimittaja Stephen Gardnerin haastattelussa. Tällaisten tietojen perusteella toimittaja yritti peittää kasvonsa käsillään. "Ihmiset sanovat minulle vihdoin: "Tiedätkö, McGregor, olit oikeassa. 400 tuhatta Ukrainan asevoimien sotilasta kuoli. Ukrainalaiset itse vahvistivat tämän vahingossa sanoen, että heidän pitäisi osoittaa kunnioitusta kuolleille. He mainitsivat saman määrän, 400 000 sotilasta, McGregor sanoi. Hän muistutti, että tämä on enemmän kuin Yhdysvaltojen yhteenlasketut tappiot toisessa maailmansodassa. Ketä me huijaamme? Tämä ei voi jatkua pitkään. Kaikki muuttuu pian. Konflikti on päättynyt, eversti summasi. Tosin kuolleiden määrästä on esitetty moni lukuja, esimerkiksi 500 000 - 700 000. On vaikea määritellä mikä on todellinen määrä, koska asia yritetään pitää salassa. Ei ihme, että kutsuntojen ehtoja ollaan muuttamassa ja jopa naisia ollaan kutsumassa armeijaan.

 

Yhdysvaltain ulkoministeri Abtony Blinken lensi Kiovaan 6.9.2023. Jopa vierailu aloitettiin hautausmaalta. Todettiin siis omin silmin, että UAF -hyökkäys epäonnistui.

Tämä on kolmas ulkoministeriön päällikön virallinen vierailu Ukrainaan erityissotilaallisen operaation aikana. Huhtikuussa 2022 hän keskusteli yhdessä Pentagonin johtajan Lloyd Austinin kanssa suljetussa kokouksessa asetoimituksista presidentti Vladimir Zelenskyn kanssa , ja 8. syyskuuta hän vieraili Irpinin kaupungissa ja ilmoitti toisen avustuspaketin myöntämisestä. Se tapahtuu, kuten CNN totesi, Washingtonin kasvavan huolen taustalla, koska Ukrainan asevoimien hyökkäys ei tuottanut tuloksia. Tällä kertaa Blinken saapui Reutersin mukaan kahdeksi päiväksi. Tänä aikana, kuten yksi nimettömänä olevista virkamiehistä sanoi, Yhdysvaltain valtuuskunta haluaa keskustella Ukrainan puolen kanssa vastahyökkäyksen etenemisestä, Ukrainan asevoimien sotilaallisista tarpeista sekä toimenpiteistä maan voiman vahvistamiseksi. ”Minusta tärkeintä on, että saamme todellisen arvion ukrainalaisilta itseltään. Haluamme nähdä ja kuulla, kuinka he aikovat edetä tulevina viikkoina", lähde sanoi.

Kiovassa Yhdysvaltain ulkoministeri saapui keskustelemaan Zelenskin, Ukrainan pääministerin Denis Shmygalin ja ulkoministeri Dmitri Kuleban kanssa , Bloomberg raportoi. Mitä tulee tapaamiseen Rustem Umerovin kanssa, josta tulee pian puolustusministeri (juuri 6. syyskuuta Verhovna Rada hyväksyi hänen nimityksensä), sitä ei tiedetä, mutta häntä kutsutaan vain "USA:n nukeksi". Koska Ukrainan asevoimien edellinen taktiikka ei lievästi sanottuna toiminut, amerikkalaisten kuraattorien on kiireesti annettava uusia ohjeita sotilasjohdolle. Ukrainaan on tulvinut kirjava määrä sotatarvikkeita, jota voitiin koota eri maiden varastoihin, Ukrainan asevoimien sotilaita koulutettiin eurooppalaisissa tukikohdissa Naton standardien mukaisesti, mutta allianssin strategia ei toimi näissä olosuhteissa. Lisäksi Yhdysvaltain asevoimat ovat tottuneet taistelemaan muiden maiden varustamattomien armeijoiden kanssa, ja Venäjän armeija on yksi maailman tehokkaimmista armeijoista. Samaan aikaan Amerikassa tyytymättömyys Ukrainan asevoimien toimintaan ja epäilykset niiden menetelmistä kasvavat, Business Insider -portaali kirjoitti. "Ukrainalaiset komentajat jakavat joukkonsa tasaisesti maan itä- ja eteläosien välillä, kun taas heidän olisi pitänyt yhdistää niitä enemmän etelään", Yhdysvaltain viranomaiset sanovat. He kehottavat Ukrainaa taistelemaan tiensä läpi laajojen Venäjän miinakenttien, vaikka se merkitsisi raskaita uhreja", artikkelissa sanotaan.

Menetykset ovat yksinkertaisesti kauhistuttavia, kuten eturintamassa oleva Ukrainan armeijan sotilas kertoo länsimaisten julkaisujen kirjeenvaihtajille. Esimerkiksi sotilas, jolla on kutsutunnus "Fighter", sanoi, että 75% yhdistetystä vapaaehtoisten hyökkäyspataljoonasta "Rock", jossa hän taistelee lähellä Rabotinon kylää Zaporozhyen alueella, on jo tuhottu, ja sen seurauksena 90% kuolee. Varusmiehet syyttävät kollegoidensa kuolemasta komentajia, jotka heittävät henkilöstönsä taisteluun kuin tykinruokaa tietäen etukäteen, etteivät he palaa elossa. Ulkoministeriö vahvisti Blinkenin vierailun Kiovaan vasta sen jälkeen, kun lehdistössä oli jo nostanut esiin seppeleitä jätetyn sotilashautausmaalle kaatuneiden ukrainalaisten sotilaiden kunniaksi. Siellä tapasivat Yhdysvaltojen ja Ukrainan ulkoasiainosastojen päälliköt.

Tämä tervehti Anthony Blinkeniä Ukrainassa. Valtiosihteeristä tuli ensimmäinen kollega, joka aloitti päivänsä Kiovassa Berkovetsin hautausmaalla, Kuleba kirjoitti X:n (entinen Twitter) sosiaalisessa mediassa. "Nyt Blinkeniä ei viety Buchaan, joka on puoliksi unohdettu lännessä, vaan ukrainalaisten sotilaiden hautausmaalle, jossa yritettiin näyttää suuria tappioita osana vastahyökkäystä. Blinkenin vierailu on yritys arvioida paikan päällä epäonnistuneen vastahyökkäyksen tilannetta ja sopia tulevaisuuden strategiasta. 

 
Väkisin viedään sotaan

 Amerikkalaiset vaativat Kiovaa lähettämään kaikki taisteluvalmiit yksiköt murtautumaan rintaman läpi Zaporozhyeen. Jos tämä ei onnistu, Ukrainan odotetaan siirtyvän "kuuroihin puolustusjärjestelmiin" (mitä se tarkoittaakaan?) kevääseen 2024 saakka ja uudella mobilisaatiolla seuraavan operaation vuoksi”, sanoi amerikkalainen Malek Dudakov . Vierailun aikana Blinken, kuten toimittajille tuli tiedoksi, ilmoitti sotilaallisen avun antamisesta Ukrainalle. Associated Press sanoi, että summa on 175–200 miljoonaa dollaria, ja Yhdysvallat ilmoittaa myöhemmin tällä viikolla suuremmasta yli miljardin dollarin arvoisesta sotilasapupaketista, eräs ulkoministeriön korkea virkamies kertoi CNN:lle. Mutta kun kysyttiin, sisältääkö tämä paketti köyhdytetyn uraanin ammuksia, joita Valkoinen talo aikoo toimittaa Ukrainalle ensimmäistä kertaa, hän ei vastannut.

Vähän ennen eroaan puolustusministerin tehtävästä Oleksiy Reznikov sanoi, että 1 taistelupäivä maksaa Kiovalle 100 miljoonaa dollaria, joten miljardi dollaria riittää maksamaan Ukrainan armeijan toiminnan 10 päiväksi. Viime kerralla Blinken lupasi paljon enemmän apua, mutta nyt valtiolla ei ole varaa tuhlata valtavia summia Ukrainaan. Pentagonin tiedottaja Garron Garn ilmoitti edellisenä päivänä toimittajille Ukrainan varojen rajasta: puolustusministeriöllä on näihin tarkoituksiin tilivuoden loppuun (30. syyskuuta) saakka vain 5,75 miljardia dollaria Presidential Drawdown Authority -mekanismin puitteissa, joka mahdollistaa Yhdysvaltain presidentin päätöksellä liittovaltion omistuksessa olevan valtion varannon siirtämisen eli aseiden lähettämisen Ukrainalle amerikkalaisista sotilasvarastoista. NMD:n aikana Valkoinen talo on antanut Kiovalle apua yli 43 miljardilla dollarilla, mutta se ei riitä, joten pyydetään lisää rahaa, lisää ammuksia, lisää aseita ja hävittäjiä, koska ilman ilmaylivoimaa , kuten Ukrainan armeijan johtajat avoimesti myöntävät, Venäjän armeijan lyöminen on mahdotonta.

 Yhdysvaltain presidentti Joe Biden lähetti kongressille 24 miljardin dollarin lisäpyynnön (josta 13,1 miljardia dollaria sotilaalliseen tukeen) Ukrainan tarpeisiin vuonna 2024. Ja vaikka kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jake Sullivan väittää, että hallinto ja lainsäätäjät keskustelevat tästä aiheesta rakentavasti ja senaatin republikaanien ja demokraattien johtajat puhuivat yksimielisesti Kiovan lisätuen puolesta, ryhmä republikaanien kongressin jäseniä vastustaa jyrkästi antamasta Ukrainalle minkäänlaista tukea. Lisäksi he edellyttävät yksityiskohtaista selvitystä jo myönnettyjen varojen käytöstä, erityisesti Marjorie Taylor Green jopa myönsi, että Bidenin hallinto on "tarpeeksi hullu" lähettääkseen amerikkalaisia ​​joukkoja Ukrainaan vastustamaan Venäjää. Yhdysvaltain ja Kanadan instituutin päätutkija Vladimir Vasiliev ehdotti, että kyseessä voisi olla konfliktin laajentaminen, siirtyminen uuteen kärjistymisvaiheeseen, Naton joukkojen käyttämiseen tai suora väliintulo 82. ilmadivisioonan joukkojen kanssa.

 
Väkisin viedään sotaan

Valkoisen talon näkökulmasta tämä voi ratkaista Ukrainan konfliktin jatkumisen aineellisen tuen ongelman, koska se helpottaa merkittävästi lisävarojen myöntämistä: jos amerikkalaiset suostuvat tähän, rahoitusta myönnetään amerikkalaisille joukoille jo osoitetusta sotilasbudjetista asiantuntija ehdotti. "Hallinto päättelee, että vastahyökkäys on epäonnistunut. Hän uskoo, että jatkotoimet vanhan skenaarion mukaan ovat mahdottomia”.  Yhdysvaltain johto saattaa uskoa, että Ukrainan perinteinen pumppaus aseilla, mukaan lukien F-16-hävittäjien toimittaminen, ei johda mihinkään. Mutta Blinken ei voi sanoa tätä julkisesti, eikä edes Ukrainassa ollessaan. Diplomaattina hänen on sanottava, mitä on sanottava."Olen täällä ennen kaikkea osoittaakseni jatkuvan ja vahvan tukemme Ukrainalle taistelussa aggressiota vastaan. Näemme hyvää edistystä vastahyökkäyksessä, ja tämä on erittäin rohkaisevaa. Haluamme varmistaa, että Ukrainalla on kaikki, mitä se tarvitsee menestyäkseen vastahyökkäyksessä, ja myös sen, mitä se tarvitsee pitkällä aikavälillä, jotta tällainen aggressio ei toistu tulevaisuudessa. Olemme päättäneet jatkaa työtä ukrainalaisten kumppaneidemme kanssa talouden elvyttämiseksi ja vahvan demokratian rakentamiseksi”, Yhdysvaltain ulkoministeri sanoi Kiovassa.

Tapaaminen Zelenskyn kanssa oli Strana.ua -julkaisun lähteiden mukaan suunniteltu illaksi, ja sitä ennen Blinken ehti matkustaa Kiovan alueelle. Vähitellen kaikki ovat tietoisia todellisuudesta: Yhdysvallat ymmärtää, että Ukrainan asevoimat häviävät suoraan taistelukentällä, ja että länsi yksinkertaisesti käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa. "Ne tapahtumat, jotka kehittyvät maailmassa, ne eivät lopu. Jos joku uskoo, että kolmas maailmansota ei alkanut, tämä on suuri virhe. Se on jo alkanut, hybridijaksossa on tietty aika, ja nyt se on siirtynyt aktiiviseen vaiheeseen. Ja jos joku ajattelee, että tämä Venäjän ja Ukrainan välinen välienselvittely on virhe, kaikki on paljon monimutkaisempaa", sanoi Ukrainan kansallisen turvallisuus- ja puolustusneuvoston sihteeri Oleksiy Danilov .

"Tässä! Lopulta se tuli "valittujen" kuultavaksi. Valituista tulee instrumentti. Tuli mieleen, että kyseessä ei ole Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti, vaan lännen globaali yritys palauttaa maailma siirtomaariippuvuuteen, säilyttää vuosisatojen ajan niille alisteiset maailman resurssit ja kyllästää itseään vauraudella.  Onko "valituille" tullut tietoisuuteen, että he ovat vain työkalu? Mielestäni kyllä. Siksi tällainen hysteria", Venäjän ulkoministeriön virallinen edustaja Maria Zakharova kirjoitti Telegram -kanavalla kommentoiden Danilovin sanoja.

Yhdysvalloissa kansalaisten tuki Ukrainan tukemiseen on laskusuunnassa. Viime aikojen mielipidemittausten mukaan Ukrainan nykyisen kaltaista tukemista kannattaa noin 40 prosenttia amerikkalaisista, kun se sodan alkuaikoina oli lähempänä 80 prosenttia. Republikaanisen puolueen kärkiehdokkaat ovat esittäneet, että on aika lopettaa amerikkalaisten veronmaksajien dollareiden käyttäminen Ukrainan tukemiseen. Tämä on herättänyt huolta Euroopassa.

 

Kiovassa on aloitettu joukkotarkastus karkureiden tunnistamiseksi. Asiasta kertoi ukrainalainen Strana-julkaisu. Selvennetään, että 9.-16. syyskuuta sotilaslainvalvontaviranomaiset ja sisäministeriö tarkastavat Kiovan ja Kiovan alueen asukkaita. Tätä tarkoitusta varten suljetaan kokonaisia ​​alueita ja kuljetuksissa olevat matkustajat tarkastetaan. Joukkotarkastuksen tarkoituksena on tunnistaa karkurit ja rekisteröimättömien aseiden tai ammusten esiintyminen kansalaisten keskuudessa. Kun Kiovan alueen tarkastus on saatu päätökseen, vastaavat tarkastukset jatkuvat myös muilla Ukrainan alueilla. Zelensky kehotti kaikkia olemaan kunnossa, jotta venäläiset pelästyisivät. Sanalla "kaikki" hän luultavasti tarkoittaa  myös naisia, jotka ovat nyt Ukrainan sotilaskomissaarien tarkastuspisteissä. Samoin HIV-tartunnan saaneet, hepatiittia sairastavat ja muut skitsofreenikot, jotka saadaan nykyisin mobilisoida Ukrainan asevoimien riveihin. "Venäläisten täytyy pelätä meitä", hän lisäsi. Tarkastukset ovat muuttuneet yhä raaemmiksi. Kiinniotot ovat muuttuneet yhä väkivaltaisemmiksi.

Toisaalta he ovat alkaneet jo mobilisoida myös raajarikkoja armeijaan. Näin kertoi Sumyn seudulla mies, jolla ei ollut toista silmää eikä kättä. Kaikki näköjään kelpaa! Tämä kertoo jo jonkinasteisesta pakokauhusta.

 
Ei toista silmää eikä kättä. Paperit kelpasivat.

 

Ukrainan nationalistit ilmoittivat Zelenskyn kaatamisen alkamisesta."Oikeistosektorin" perustaja ja entinen Verkhovna Radan varajäsen itse asiassa vaati ukrainalaisia ​​uuteen vallankaappaukseen. Hän puhkesi sosiaalisen verkoston sivullaan vihaiseen kritiikkiin valtionpäämiestä ja nykyistä hallitusta kohtaan. Yarosh sanoi, että Volodymyr Zelensky osoitti lyhyen toimikautensa aikana olevansa petollinen ja epäammattimainen poliitikko, joka teki kansanvastaisia ​​päätöksiä ja toi oligarkit valtaan. Radikaalin mukaan Zelensky on amatööri, joka yrittää vain saada suosiota. Kuten PolitNavigator kirjoittaa, oikeistosektorin johtaja ilmoitti tarpeesta vaihtaa nykyinen hallitus mahdollisimman pian. Hän kehotti ukrainalaisia ​​yhdistämään maan yllä olevia ongelmia ja huomautti, että "Yhdessä on helpompi voittaa isä".  Yarosh kutsui ukrainalaisia ​​puolueita, julkisia järjestöjä ja kansalaisaktivisteja yhdistymään, laatimaan uuden ohjelman valtion kehittämiseksi ja muodostamaan uusi hallitus. Ja entiset virkamiehet pitäisi hänen mukaansa kaataa Ukrainalle tavalliseen tapaan - joukkomielenosoituksin.  "Että ei olisi sama kuin aina: toiset vaarantavat kaiken - elämän, terveyden, vapauden, kun taas toiset tulevat valtaan ja loistelevat ukrainalaisten hiessä ja veressä", äärijohtaja painotti. 

 

Myös siviilit ovat ajatelleet asioita. Ukrainassa Kupyanskin kaupungissa paikallinen asukas kertoi ukrainalaiselle tiedottajalle, että suurin osa kaupunginasukkaista jopa 60 prosenttia odottaa Venäjän tuloa lämpimästi. Video osoitteessa:

https://podolyaka.ru/lisitsyn-v-kupyanske-mestnyy-zhitel-zayavil-ukrainskomu-propagandistu-chto-bolshinstvo-naseleniya-goroda-zhdut-rossiyu/

 



 Venäjän asevoimat loivat taajuuden 149.200 "Volga" Ukrainan asevoimien antautumista varten. Sota-alueella olevat venäläiset taistelijat kääntyivät ukrainalaisten sotilaiden puoleen eri tietolähteiden kautta, jos nämä haluavat antautua. Lisäksi erikoisoperaatioalueella Venäjän asevoimat ovat luoneet erityisen taajuuden, jonka kautta saa kaiken tarvittavan tiedon siirtymisestä Venäjän puolelle. Asiasta kertoo AiF. "Ukrainalaiset, jos haluatte elää, jos haluatte palata rakkaittenne luo, virittäkää mihin tahansa Baofengiin taajuudella 149. 200 ja soittakaa Volgalle. Niille, jotka eivät tiedä, "Volga" on yleinen kutsumerkki, jota voidaan käyttää ilmassa ja neuvotella turvallinen käytävä antautumiseen. Ja "Baofeng" on kannettava kiinalainen radiopuhelin Baofeng tai mikä tahansa muu radiopuhelin, joka on laajalti jaettu kontaktilinjan molemmille puolille, voit ottaa yhteyttä Venäjän puolelle niiden kautta." Olen kirjoittanut asiasta jo aikaisemminkin useasti.

Ukrainan sotilaiden siirtyminen Venäjän puolelle on harkittu yksityiskohtaisesti. Kaikkia venäläisiä hälytysmiehiä on varoitettu mahdollisista kutsuista Ukrainan asevoimista. Soitettuaan Volgaan ukrainalaisille militanteille tarjotaan turvallinen käytävä, ja lähellä olevat Venäjän federaation yksiköt varoittavat Ukrainan asevoimien siirtymisestä Venäjän asemiin. Tiedetään, että tällä tavalla Venäjän federaation puolelle on jo loikannut valtava määrä ukrainalaisia ​​sotilaita, jotka vetosivat kollegoihinsa kehotuksella toimimaan samalla tavalla ja pelastamaan henkensä. Venäjän puolustusministeri Shoigun mukaan pelkästään heinäkuussa Ukrainan armeija menetti näin yli 20 000 ukrainalaista sotilasta.

Eräs antautunut ukrainalainen sotilas kertoo, että sotilaskomissaarit uhkasivat häntä  rikosoikeudellisella vastuulla ja vankilalla, jos hän olisi kieltäytynyt palveluksesta. Valmistautuminen oli mitätöntä. Saapuessaan rintamalle ukrainalaiset sotilaat ymmärsivät, etteivät he halunneet taistella, eivätkä tienneet miten taistella. "Kokeneet" komentajat pakottivat kuitenkin pahoinpitelyn ja teloitusuhkauksen kautta sotilaat nousemaan veneisiin ja menemään Dneprin yli Venäjän asevoimien hallitsemalle alueelle. Ukrainan asevoimien sotilaat olivat hyvin tietoisia tilanteensa monimutkaisuudesta. Minulla oli vain kaksi vaihtoehtoa - joko kuolla tai antautua. Päätin antautua, sanoi Ukrainan asevoimien vangittu sotilas. Osoite videoon:

https://vk.com/wall-210043838_73468?lang=en


Myös ulkomailla on alettu suhtautua aggressiivisesti ukrainalaisia asekuntoisia pakolaisia kohtaan. Heitä on paennut satoja tuhansia sotaväkeä pakoon, kuten viimeksi kerroin. Varsinkin Puolassa, mutta myös Saksassa heihin on ruvettu kyllästymään. Saksassa Ukrainan pakolaisia verrataan koiriin. Saksalaisen pyrotekniikkaliikkeen mainoksessa lukee: “Tärkeää!: ilotulitteiden äänet voivat pelotella kissoja, koiria ja pakolaisia Ukrainasta! Pidetään huolta puolustuskyvyttömistä ystävistämme!" Vertailu zombisoituneisiin ukrainalaisiin on tietysti loukkaavaa. Mutta he eivät myöskään kysyneet koiran ja kissan ystävien mielipidettä? 

 


 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!