sunnuntai 17. huhtikuuta 2022



FEIKKIJUTTU


Tasan 8 vuotta sitten 14.4.2014 Ukraina julisti sodan Itäukrainaa vastaan. Itäukraina ei ollut hyväksynyt Maidanin tulosta ja sitä hallitusta, joka silloin valittiin hallitsemaan Ukrainaa. Aleksandr Turtshinov, joka silloin hoiti laittomasti presidentin virkaa allekirjoitti käskyn hyökätä tuona päivänä Itäukrainaan. Myöhemmin presidentiksi valittu Petro Poroshenko jatkoi hyökkäystä, mutta hävisi sodan. Ukrainalaiset sotilaat pakenivat loppujen lopuksi ja rauhan saamiseksi laadittiin Minskissä ns. Minskin I rauhansopimus. Myöhemmin Poroshenko kokosi toisen sotajoukon ja sopimuksesta välittämättä alkoi uudelleen hyökätä Itäukrainaan. Mutta tämänkin sodan Ukraina hävisi niin sanotussa Debaltsevan piirityksessä ja jälleen Minskissä sovittiin ns. Minskin II rauhansopimus. Tätäkään sopimusta Ukraina ei koskaan ole noudattanut vaan sota jatkui yhä. Mutta tämä ei ole juttuni pääasia nyt. Aloituskuva on erittäin mielenkiintoinen osoitus Ukrainan käsityksestä sodasta, joka on parhaillaan meneillään Venäjää vastaan. Palaan siihen juttuni lopuksi. En etene aikajärjestyksessä vaan asioiden selkeyden mukaan.


Seuraavaksi palaan jo kolmannen kerran tähän feikkijuttuun, josta ylempänä kuva, koska siihen näyttää olevan aihetta. Samalla kirjoitan myös muutamasta samantapaisesta jutusta, joissa lännen tiedotusvälineissä on puhuttu usein tarkoituksella asioita vääristellen. Pyrin tietenkin totuuteen, koska meillä näitä juttuja on usein tarkoituksella vääristelty. Tiedetään, että kukaan ei tule korjaamaan vääriä tietoja vaan ne jäävät roikkumaan kaikkien huulille faktatietoina ja totuutena. Jos toisenlaisia tietoja ilmenee ne usein hylätään valheina tai vääristeltyinä tietoina. Tähän minä en pyri missään nimessä.


Lännen tiedotusvälineisiin ilmestyi 10.3.2022 suuri ilmoitus kuvan kera ja video, että Venäjä olisi pommittanut lastensairaalaa Mariupolissa. Totuus on toisenlainen. Kuvassa paareilla kannettava nainen on nimeltään Marianna Vischemirskaja. Hän kertoo, miten kaikki todellisuudessa tapahtui. Hän oli todella raskaana, mutta hän oli pyrkimässä vieressä olevaan synnytyssairaalaan, joka oli täysin ehjä. Kesken kaiken paikalle ryntäsi amerikkalainen videontekijä kuvausryhmineen ja pysäytti hänet. Samoin tehtiin myös toiselle raskaana olleelle naiselle. Heidät kaikki ohjattiin vieressä olleelle entiselle synnytyssairaalalle ja haluttiin ryhtyä kuvaamaan heitä. Marianna ei missään nimessä olisi halunnut tulla kuvatuksi, mutta hänet pakotettiin siihen. Hänet maskeerattiin kuvausvalmiiksi.


Marianna Vischemirskaja kertoo, miten kaikki tapahtui.

Kuvauspaikka

Kuvauspaikka oli entinen synnytyssairaala, jonka ukrainalaiset natsitaistelijat olivat vallanneet muutama viikko aikaisemmin. He olivat tulleet väkivaltaisesti sairaalaan sisälle, murtaneet lukot ja ajaneet henkilökunnan ulos. Tämän saman vahvistavat myös entiset sairaalan hoitohenkilökunta. Natsit olivat perustaneet paikalle sotilastukikohdan, rikkoneet paikkoja ja tuhonneet tarvikkeita. ja käyttäneet paikkaa sotilaallisiin tarkoituksiin..Paikka oli heidän jäljiltään kuin kaatopaikka. Tänne marssitti kuvausryhmä Mariannan ja toisen naisen ja ryhdyttyiin kuvaamaan videota. Marianna ei voinut mitenkään vastustaa kuvauksia. Kuvauksia suoritettiin monessa paikassa sairaalassa, mutta kuuluisimmaksi tuli kuva, jossa Mariannaa kannetaan pihalla paareilla. Tilanne ei ole missään nimessä aito.

Kuvia kuvaustilanteesta.

Video levitettiin kaikkialle maailmaan ja paareilla oleva Mariannen kuva levisi lehtien kanteen. Jutussa kerrottiin, että Venäjä oli hyökännyt synnytyssairaalaan ja tuhonnut sen. Lisäksi puhuttiin kuolonuhreista. Tämä kaikki oli siis valhetta, mutta levisi ympäri maailmaa totuutena. Nykyään juttu on paljastettu valheeksi, mutta totuus ei ole levinnyt edelleenkään niin laajalle kuin valheellinen juttu.


Seuraava juttu paljastui sentään heti valheeksi, mutta Ukraina yritti tehdä siitä  suuren jutun Venäjän raakuudesta. Tämä ei onnistunut, mutta vastaavia juttuja on paljon ja niiden paljastaminen on valtava työ. Donbassiin Kramatorskiin 8. huhtikuuta 2022 ammuttiin ohjus rautatieasemalle. Paikalle oli kokoontunut suuri määrä pakolaisia. Iskussa kuoli eri tietojen mukaan 30 - 50 ihmistä ja yli 100 loukkaantui. Ukraina ryhtyi heti syyttämään Venäjää ohjusiskusta, mutta lähempi tutkiminen paljasti jotain aivan muuta. Paljastui, että ohjus olikin ukrainalainen Tochka-U vaikka väitettiin, että se on venäläinen ohjus Iskander. Venäjällä ei ole käytössä enää vanhentunutta Tochka-U:ta. Lisäksi ohjus oli lentänyt ukrainalaisten hallitsemalta alueelta asemalle, joka on juuri päinvastainen suunta, kuin Venäjän hallitsema alue.

Ohjuksen lentosuunta ja ampumapaikka.

Ukrainan viranomaiset ottivat heti kiinni joukon länsimaisia toimittajia, koska tällä kertaa kaikki meni pieleen Ukrainan kannalta. Päästyään räjähdyspaikalle ja nähtyään ohjuksen jäänteet, ulkomaiset toimittajat ottivat kiivaasti valokuvia ja paljastivat samalla ohjuksen sarjanumeron – Ш91579. Kun puhutaan siitä kuka ampui ohjuksen Kramatorskiin  ja aiheutti traagisen joukkotuhon, murhavälineen jäänteet ovat todisteita ja numerot ovat faktoja. Kramatorskin rautatieasemalla ammuttu Tochka-U kuuluu siis Ш915 (Sh915) – sarjaan. LostArmour-palvelun mukaan sh915-sarja oli aiemmin Ukrainan armeijan käytössä monille paikkakunnille tehdyissä iskuissa. Haluttiin estää ohjuksen todellisen ampujan tiedot. Jos ohjus olisi laukaistu Ukrainan syyttämällä tavalla Donetskista se olisi osunut kaupunkiin tasan päinvastaisesta suunnasta. Nyt se tuli Ukrainan hallitsemalta alueelta

Ohjuksen järjestysnumero osoitti sen olleen ukrainalaisen vaikka poliisi yritti estää sen katsomisen.

Iskanderin ohjauslaitteet ovat aivan erilaiset kuin Totshka-U:n

Ohjuksen kyljessä lukee "за детей" - "lapsille". Mikä saa vihaamaan omaa kansaansa niin, että voi kirjoittaa tällaista ohjuksen kylkeen, jolla murhaa omaa kansaansa? Hämmästyttäviä yhtäläisyyksiä on tällä ohjuksen ampumisella ja Malesialaisen matkustajakoneen ampumisen 17.7.2014 kanssa. Siinä käytettiin myös vanhentunutta Buk-ohjusta, jollaista venäläisillä ei ollut enää käytössä. Lisäksi ohjuksen osan sarjanumero oli ukrainalaisen ohjuksen numero. Ja näitä ohjuksia oli Ukrainalla paikalla runsaasti. Silti yhä edelleen syytetään Venäjää koneen alasampumisesta.

Totchka-U:n suurin lentoetäisyys on 120 kilometriä. Taistelukärjen massa on 482 kiloa ja se sisältää 20 sirpale-elementtiä, jotka muodostavat noin 16 tuhatta sirpaletta. Siinä on lahjaa lapsille. Asiasta on käynnistetty rikostutkinta terrori-iskuna siviilejä vastaan. Ukrainan tarkoituksena oli yksinkertaisesti tappaa kansalaisiaan, josta syytettäisiin Venäjää, jotta lisättäisiin lännen paineita Moskovaa vastaan. Kramatorskin asukkaat olivat äänestäneet vuonna 2014 itsenäisyyden puolesta Kiovaa vastaan. Kiova ei tunne sääliä heitä kohtaan.


Tähän läheisesti liittyy se, mitä Butshan kaupungissa löydettiin 11.4.2022.  Venäläisjoukkojen poistumisen jälkeenkaupungista löydettiin suuri määrä murhattuja siviilejä. Murhien ajankohtaa ei tiedetä ja uhrien määrä vaihtelee eri tietolähteiden mukaan. Venäjää syytetään näistä murhista, mutta Venäjä väittää, että uhrit ovat ilmestyneet vasta Venäjän poistuttua kaupungista. Yhteistä uhreille oli, että heillä oli valkoiset käsivarsinauhat joko käsivarressaan tai jalassaan. Tämä oli sen merkki, että he olivat venäjämielisiä ja kannattivat Venäjän toimia. Ukrainan kannattajilla on siniset nauhat. Heitä ei ollut uhrien joukossa. Tämä viittaa siihen, että murhaajat ovat ukrainalaisia. Venäläiset tuskin olisivat tappaneet kannattajiaan. Tähän viittaa myös kaupungin sijainti lähellä Kiovaa. Ukrainalaiset kostivat Venäjää kannattaneille tullessaan kaupunkiin venäläisten lähdettyä sieltä.

Asiasta syytetään myös Buchassa asuvia nationalisteja, jotka ampuivat kaikki  siviilit, jotka uskalatautuivat kadulle valkoiset käsivarsinauhat  käsivarsissaan. Tämä oli siis kostotoimenpide, jolla päästiin eroon kaupungin kaikista venäjämielisistä. Ja tämä kaikki sitten työnnettiin venäläisten niskoille. Henkilökohtaisesti kallistun aika paljon tälle kannalle, koska se vaikuttaa kaikkein loogisimmalta.Miksi venäläiset olisivat tappaneet omia kannattajiaan ja vieläpä Kiovan lähellä? Sen sijaan nationalistit vihaavat Venäjän kannattajia ja halusivat kostaa heille ja päästä heistä eroon. Sekä Venäjä että Ukraina ovat vaatineet  tapahtumien käsittelyä YK:n turvallisuusneuvostossa.


Ja sitten illan pääjuttuun. Nettiin ilmestyi lukuisasti ukrainalainen video, joka mauttomuudessaan ylittää kaiken.  Video on herättänyt valtavaa huomiota maailmalla. Heti aluksi  jos haluaa voi katsoa sen osoitteessa, jos videota ei ole poistettu:

https://exercices-deconfinement.neocities.org/la-galicie-alteree-de-sang.html

Toinen osoite, jos edellinen ei toimi:

https://mvlehti.net/2022/04/12/totaalisen-sodan-lietsontaa-ukrainassa-julkaistaan-isis-tyylista-propagandaa-venalaisia-vastaan-video/


Video on totaalista sodanlietsontaa terroristiryhmien tapaan. Se on kuin ISIS- terroristiryhmän tekemä. on Venäjän vastaista mautonta propagandaa vaikka presidentti Volodimir Zelenskyi vakuuttelee, että ukrainalaiset ovat rauhaa rakastavia ihmisiä eikä heillä ole natseja. Videolla kuitenkin nainen "korjaa veristä satoa" teloittamalla venäläissotilaan terroristien tyyliin. Video on julkaistu 10.4.2022. ja kuohuttaa mauttomuudellaan laajasti. Videolla ukrainalaiseen kansallispukuun pukeutunut nainen näyttää sirppiä, jolla katkaisee edessään polvillaan olevan miehen kurkun. Mies on pukeutunut venäläisen sotilaan univormuun. Samalla nainen esittää monologia, jolla pilkkaa venäläisiä. Hän kutsuu venäläisiä sioiksi, joille lupaa kuolemaa. "Teidät kaikki tapetaan!" "Ruumiit mätänevät pelloilla" ja "joutuvat koirien ja villieläinten syömiksi" ja "te paskiaiset ette koskaan palaa kotiin". Naisen roolia näyttelee Adrianna Kurilets-Kmetyuk, joka lopuksi potkaisee kaulasta vertavuotavan miehen maahan ja toivottaa "Tervemenoa helvettiin!"

Video on kuin suoraan otettu ISIS-terroristijärjestön teloitusvideoista.

Roolia näyttelee toisen luokan näyttelijätär  Adrianna Kurilets-Kmetyuk.

Videon pääsponsori on Ukrainan kansallinen Naisten Liiga ja Yhdysvalloista New Jerseyn ukrainalainen Diasprora. Verkkoon on ilmestynyt myös runsaasti oikeita videoita venäläissotilaita teloittavista ukrainalaisista. Näissä venäläissotilaita kidutetaan, hakataan, potkitaan ja lopulta murhataan. Ukraina osoittaa hyväksyvänsä väkivallan ja murhat. Video sisältää avoimen vetoomuksen venäläisten murhaamiseksi.


Videon sponsori.

Lopuksi videon teksti:

« And now we are harvesting our bloody harvest! You will all be killed in memory of victims in Bucha, Irpin, Kyiv, Kharkiv, Odesa, Mariupol. You will all be killed. Your corpses, like the worst carrions, will rot in the fields, along roads and forest belts. They will be eaten by dogs and wild animals. Your mothers will be waiting for you in Tver, Pskov and Ryazan, but you, you sons of a bitch, will never return home. Welcome to hell! »

Suomennettuna jokseenkin:

"Ja nyt me korjaamme veristä satoamme! Teidät kaikki tapetaan uhrien muistoksi Buchassa, Irpinissä, Kiovassa, Kharkovassa, Odesassa ja Mariupolissa. Teidät kaikki tapetaan. Ruumiisi, kuten pahimmat raadot, mätänevät pelloilla, teiden varrella ja metsävyöhykkeillä. Koirat ja villieläimet syövät niitä. Äitisi odottavat teitä Tverissä, Pihkovassa ja Rjazanissa, mutta te, paskiaiset, ette koskaan palaa kotiin. Tervetuloa helvettiin! »




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!