maanantai 29. maaliskuuta 2021



ORJAKANSAA



Suomi on orjakansaa. Vai pitäisikö sanoa suomalaiset ovat orjakansaa. Suomalaiset eivät kykene itsenäiseen toimintaan. Olen kirjoittanut tästä jo aikaisemminkin. Jälleen kerran siirrettiin kelloja, vaikka suurin osa Suomen kansasta ei sitä halua. Mutta Suomessa toimitaan niin kuin muut haluavat. Rohkeutta ei riitä itsenäiseen toimintaan ja ajatteluun. Tutkimuksissa on todettu, että kellonaikojen siirtely on terveydelle vaarallista ja aiheuttaa tuhansien ihmisten kuoleman. Suomessakin tämä koskee satoja ihmisiä ja ihmishenkiä. Tämä ei ole luonnonmukaista eikä kuuluu luontoon. Suurin osa maailman kansoista ei tätä tee. Kenenkään biologinen kello ei tätä tee. Miksi suomalaisten täytyy olla niin idiootteja, että välttämättä aiheutetaan tahallisesti tuhansille kansalaisille terveydellisiä vaaroja ja haittoja? Yksinkertaisesti emme tarvitse EU:n lupaa siihen. Meillä on oikeus itse päättää siitä. Osa ihmisistä ei suostu tähän toimintaan vaan jättää kelloja siirtämättä. Ihailen heidän rohkeuttaan ja älykkyyttään, jos pystyvät siihen. Juuri näitä meissä suomalaisissa ei näytä olevan. Nämä kyvyt  puuttuvat suomalaisilta. Suomalaisilla ei ole kykyä itsenäiseen ajatteluun ja toimintaan.



Suomalaisten toiminta johtuu kaiketikin geeniperimästä. Jos ajattelee Suomen koko historiaa emme ole olleet itsenäisiä juuri koskaan. Olemme aina kuuluneet alisteisessa asemassa olevaan kansanluokkaan. Emme osaa olla itsenäisesti ajattelevia. Ilmeisesti saamme turvallisen olon ainoastaan suuremman kainalossa olemisesta ja noudattamalla tämän käskyjä ja määräyksiä. Suomalaiseen luonteenpiirteeseen kuuluu vielä tämä käskyjen noudattamisen ehdottomuus.

En lähde tässä pohtimaan koko historiaa, koska lähihistoriakin osoittaa varsin konkreettisesti suomalaisten orjallisuuden. Kuluimme vuosisatoja Ruotsin vallan alle, joka surutta ryösti suomalaisia sotilaita sotiinsa ja suomalaista varallisuutta Ruotsiin. Näihin kuuluivat verot Ruotsille ja terva ruotsalaisiin sotalaivoihin. Sitten olimme satakunta vuota Venäjän kainalossa, joka oli vissiin turvallisin ajanjakso Suomen historiassa. Sitten lähdimme sotimaan saksalaisten kainalossa ja rakentamaan "suursuomea" jossa "löimme kuitenkin päämme Karjalan mäntyyn". Vähän aikaa olimme turvassa Neuvostoliiton kainalossa vaikkakin amerikkalaiset toheloivat suomalaisten päättäjien joukossa. Eipä aikaakaan, kun Neuvostoliiton hajottua annoimme itsenäisyytemme Euroopan unionille. Siitä lähtien meitä on hallittu "turvallisesti" sieltä käsin. Maksamme sinne runsaat turvallisuusrahat ja noudatamme vissiin ainoana EU:n valtiona ehdottomasti kaikkia EU:n määräyksiä ja käskyjä, vaikka ne olisivatkin Suomelle vahingollisia. Hyvänä esimerkkinä kaikenlaiset sanktiot ja tämä idioottimainen kellojen siirtely.



Nyt meillä vallitsee näköjään yhä paheneva koronaepidemia. Suomi on voimakkaasti jäljessä rokotuksien järjestämisessä johtuen rikkaampien EU-valtioiden välistä vetämisestä. Tai se on ainakin yksi syy. Toinen on valmistajien kyvyttömyys tai haluttomuus toteuttaa lupauksiaan, tai rokotteiden myynti paremmin tuottaviin paikkoihin. Meillä käytetään kolmea rokotetyyppiä Astra Zenecaa, Corminatya ja Modernaa. Astra Zeneca on todettu monessa valtiossa vaaralliseksi ja se on aiheuttanut kuolemantapauksia. Moderna on testauksista päätellen teholtaan heikko rokote. Joissain testeissä on ilmoitettu vain 60 % suojaus. Henkilökohtaisesti ajatellen rokotustaktiikka on Suomessa ollut varsin heikoissa kantimissa. Olemme aina olleet siellä viimeisessä päässä EU:n asteikolla rokotteiden jakelussa. Suomalainen raha kyllä kelpaa.

Maailman ensimmäinen koronarokote oli Venäjän kehittämä Sputnik V. Sen suojausteho on kaikkien testien mukaan ollut yli 94 %. Mitään haittavaikutuksia rokotteella ei koskaan ole ilmennyt. Lisäksi se tehoaa kaikkiin eri koronavariantteihin. Venäjä tarjosi Suomelle Sputnik V:tä ja sen omaa valmistusta Suomessa. Suomi olisi helposti kyennyt tähän, mutta EU ei antanut lupaa. Tämä tapahtui pelkästään poliittisista syistä. Toimimme omaksi vahingoksemme noudattamalla EU:n määräyksiä. Jos voisimme itse valmistaa rokotteemme saisimme sen paljon nopeammassa tahdissa ja halvemmalla. Lisäksi voisimme myydä sitä. Sanoisin, että tässä päättäjämme toimivat kansalaistensa vahingoksi, ja rahanahneiden hyväksi. Ja tämä johtuu siitä, että emme itsenäisesti päättäneet toimia suomalaisten hyväksi. POLITIIKKAA EI SAA SEKOITTAA TÄHÄN, KOSKA IHMISHENGISTÄ ON KYSE! Venäjällä on jo kolme eri rokotetta yleisessä käytössä. Olemme EU:n orjia. Itse olen päättänyt, etten hanki Suomessa rokotetta. En luota niihin.



Suomessa on piirejä, jotka haluavat orjuuttaa Suomea yhä syvemmälle orjuuteen. Tämä koskee puolustusvoimia. Varsinkin sotilaspiireissä on tahoja, jotka haluavat liittää Suomen sotilasliitto Natoon. Heillä ei ole ymmärrystä tai halua ymmärtää Suomen asemaa maailman kartalla. Suomen liittäminen Natoon aiheuttaa Suomelle suuren vaaratilanteen. Palaamme ajassa ikään kuin sata vuotta taaksepäin vuosiin 1939 ja 1941. Vieressämme on valtio, jonka sotavoimat ovat maailman kehittyneimmät. Venäjällä on lisäksi eniten ydinaseita maailmassa. Venäjän toiseksi tärkein kaupunki Pietari sijaitsee aivan rajamme takana. Tämä on oleellinen asia. Nato ja sen hallitsija Yhdysvallat on määritellyt Venäjän pahimmaksi vihollisekseen, koska on menettämässä asemiaan Venäjälle maailman kansainvälisessä asetelmassa. Naton on täysin mahdotonta puolustaa Suomea konfliktitilanteessa. Eikä sen tarkoituskaan ole koskaan ollut tai tule olemaan puolustaa Suomea. Suomesta halutaan vain taistelualusta, josta käsin pääsisi helpommin Pietariin käsiksi. Suomen maaperästä halutaan taistelukenttä Pietaria vastaan, josta on helppo kohdentaa taistelut kohti Pietaria. Suomalaisilla ei ole tässä mitään merkitystä. Suomalaisten henki ei olisi minkään arvoinen. Mutta Suomalainen maaperä olisi erittäin otollinen asema taistelussa Pietaria kohden. Tämä tietäisi Suomen suurtuhoa ja suomalaisen kansan tuhoa ja kärsimystä. Tätä suomalaiset eivät ymmärrä tai halua ymmärtää. Suomalaiset olisivat tässä orjien asemassa, joiden henki ei ole minkään arvoinen.


Ainoa järkevä toimenpide Suomelle olisi heti irtautua kaikesta yhteistyöstä Naton kanssa. Meidän olisi sanottava kaikki sopimuksemme irti. Tärkein toimenpide olisi luoda hyvät ja samanlaiset suhteet kaikkien naapureidemme kanssa. Näihin kuuluisivat Ruotsi, Norja, Venäjä ja kaiketikin Yhdysvallat. Suomen olisi rakennettava oma politiikka maiden välisille suhteille, vaikka joillakin valtioilla olisikin erimielisyyksiä. Näihin erimielisyyksiin emme saisi puuttua. Se ei kuulu Suomen etuihin. Emme saisi antaa käyttää itseämme tai maaperäämme toisten hyväksi ja toisten poliittisten etujen ajamiseksi. Emme saisi olla orjia.



Ja vielä eräs asia. Suomi on hankkimassa taistelukoneita puolustusvoimille. Tämä tulee ilmoitusten mukaan maksamaan vähintään 10 miljardia euroa. Todellinen luku on kuitenkin vähintään 30 miljardia euroa. Kuitenkin koronaepidemian aikana tämä on vähintäänkin arveluttavaa eikä toimi Suomen hyväksi. Nämä rahat pitäisi käyttää taisteluun koronaepidemiaa vastaa. Taistelukoneet ovat hyökkäysaseita. Suomi tarvitsee kuitenkin nimenomaan puolustusaseita, koska emme ole hyökkäämässä minnekään. Puolustusaseiksi sopivat  mainiosti ilmatorjuntaohjukset, jotka toimivat tehokkaasti, jos hankimme niistä parhaat. Hinta tulee olemaan alle kymmenesosan hävittäjien hankintahinnoista. Koneiden hankinta on toimimista myyjien hyväksi ja itsemme vahingoksi. Pyrimme toteuttamaan myyjävaltioiden, varsinkin  niistä erään hyväksi mukauttamalla aseistuksemme niiden mukaisiksi. Emme ajattele tässä Suomen ja suomalaisten etua.

Suomella pitäisi olla oikeus itsenäisesti päättää, mitä kellonaikoja se käyttää. Suomella pitäisi olla oikeus itsenäisesti päättää, mitä rokotteita se käyttää. Suomella pitäisi olla oikeus itsenäisesti päättää, osallistuuko se kaikenlaisiin sanktioihin, jotka tuottavat sille taloudellisia tappioita. Suomella pitäisi olla oikeus itsenäisesti päättää osallistuuko se  erilaisiin taloudellisiin EU:n tukitoimiin, jotka tuottavat sille taloudellisia tappioita. Mutta Suomihan ei näin tee, koska olemme orjakansaa. Suomalainenhan ei näin tee, koska häneltä puuttuu kokonaan käsityskyky itsenäisyydestä.



Suomalaisia on sanottu maailman onnellisimmaksi kansaksi. Tämä osoittaa vain miten tyhmiä olemme. Meitä ryöstetään, meiltä varastetaan ja meitä käytetään hyväksi, ja siitä huolimatta äänestämme itsemme maailman onnellisimmaksi kansaksi. Se on osoitus siitä miten tyhmää Suomen kansa on. Suomalaisilta puuttuu järki ja viisaus. Olemme orjakansaa, jota surutta voi käyttää hyväksi. Olemme nöyriä ja teemme sen mitä muut haluavat. Suomalaiset eivät ole itsenäisiä vaan orjia, joita muut käyttävät hyväkseen. Annamme orjuuttaa itseämme. Olemme orjakansaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!