keskiviikko 3. huhtikuuta 2019





SIIRRYTTIIN KESÄAIKAAN








Siirryttiin jälleen kesäaikaan. Asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen kuin näyttää. Siihen liittyy paljon vakavampia asioita. Tutkimusten mukaan kellojen siirtely aiheuttaa paitsi hankaluuksia myös huomattavalle osalle ihmisistä terveydellisiä vaaroja ja jopa kuolemantapauksia. Suurimmalle osalle ihmisistä kellojen siirtely tunnilla puoleen tai toiseen aiheuttaa selviä haittavaikutuksia jopa pitkiksi ajoiksi. Vain hyvin pieni osa pääsee helpolla. Itse kärsin kuukausia varsinkin tästä kesäaikaan siirtymisestä, mutta talviaikaankin siirtyminen ja tottuminen tuottaa hankaluuksia. Jos rehellisiä ollaan täytyisi olla mahdollista saada vähintäänkin lääkärin määräys sopeutumisajasta, jonka aikana ei voida vaatia ihmiseltä täyttä työpanosta ennen kuin ihminen sopeutuu uuteen aikaan.

Suomessa asuu kansa, joka ei osaa olla itsenäinen. Historiamme aikana ensin olimme Ruotsin vallan alla, jolloin Suomea ja suomalaisia käytettiin hyväksi. Olimme puskuri itää vastaan ja Ruotsin sotilaina ympäri Eurooppaa Ruotsin hyväksikäyttämänä Ruotsin yrittäessä rakentaa suurvaltaansa. Sitten meille koitti Venäjän vallan aika. Olimme myös sotilaita, mutta Suomeen ilmestyivät ensimmäiset teollisuuslaitokset ja rautatie, mutta olimme kuitenkin orjan asemassa. Koitti vuosi 1917, josta lähtien muutuimme yhä enenevässä määrin saksalaisen vaikutuksen alaiseksi. Yritettiin hankkia jopa saksalainen kuningas. Saksalaisvaikutus  kärjistyi 1939 - 1944 ensin talvisotana ja sitten jatkosotana Saksan Hitlerin rinnalla ja hyväksikäyttämänä. Tämän ansiosta menetimme osan Karjalaa, toiseksi suurimman kaupungin Viipurin ja Suomineidon toisen käsivarren, joka ulottui Pohjoiselle jäämerelle. Samalla menetimme Petsamon kaivokset. 1944 koitti aika, jolloin Suomi oli vihdoin edes vähän itsenäisempi kahden nerokkaan johtajamme ansiosta. Paasikivi ja Kekkonen osasivat johtaa Suomen orjakansaa edes vähän aikaa itsenäisemmin, mutta se ei johtunut kansasta vaan nerokkaista johtajistamme. Itse kansa kutsuu tätä rähmällään olon ajaksi.

Suomen orjakansa kulkee läpi historian.

Sitten menetimme jälleen itsenäisyytemme liittyessämme EU:hun 1995. Tämä tapahtui täysin omasta tahdostamme ja vapaaehtoisesti. Yksinkertaisesti emme uskaltaneet ja osanneet olla itsenäisiä vaan haimme orjuuden turvallista asemaa. Meillä oli silloin toinen toistaan huonompia johtajia johtamassa Suomea. Siitä lähtien olemme olleet nöyrin EU:n orjakansa, joka noudattaa jokaista EU:n toiveita nöyrimmästi ja kirjaimellisemmin, kuin mikään muu EU:n jäsenmaa. Siinä on suomalainen sielu. Sitä tyytyväisempiä olemme, mitä enemmän meitä nöyryytetään ja käytetään hyväksi. Tämä näyttää olevan synnynnäistä Suomen kansalle ja kai se on kirjoitettu meidän geeneihimme. Meidät on luotu orjiksi. Olemme näköjään ikuisesti orjia. Jo ikivanha suomalainen sanonta osoittaa sen: "herrojen pelko on viisauden alku". En ole ainoa, joka on huomannut tämän suomalaiskansallisen ominaisuuden. Lukemattomat muutkin ovat ymmärtäneet, että olemme orjakansaa emmekä näköjään muuksi voi muuttua.

Suomineito EU:n ruoskittavana!

Paitsi terveydellisiä haittoja tämä kellojen siirtely aiheuttaa muitakin haittoja. Mainittakoon vain liikenteen aikataululliset haitat, erilaiset aikatauluihin sidotut sopimusajat, maatalouden karjaan ja eläimiin kohdistuvat vaikeudet, valtioiden, jotka eivät noudata kausiaikojen siirtoja, jne. Siis enemmistö maailman kansoista viisaasti ei vaihtele kellonaikoja. Jos ajatellaan tieteellisesti luonto ja maailmankaikkeus ei noudata tämmöisiä aikataulumuutoksia. Ainoastaan jotkut tyhmät ihmiset tekevät sitä.

Suurin osa Suomen kansalaisista ei halua siirrellä kelloja vuodenaikojen mukaan. Suurin osa maailman kansoista ei siirtele kelloja vuodenaikojen mukaan. Suomalaisilta puuttuu rohkeutta muuttaa vahingollinen vanhoillinen tapa. Demokratia muuttuu tässä absurdiksi.  Toimitaan oman kansan enemmistön tahtoa vastaan. Jopa Venäjällä, jonka kansaa suomalaiset yleensä halveksivat, riitti rohkeutta muuttaa tapaa. He eivät enää siirtele kelloja. Olemmeko heitä huonompia? Puuttuuko meiltä tätä rohkeutta? Näköjään todella puuttuu. Meidän piti muuttaa tapaa jo viime syksynä, mutta emme muuttaneet. EU ei sallinut. Seuraava etappi oli tämä kevät 2019, mutta emme muuttaneet nytkään. Euroopan parlamentti äänesti kellojen siirron lopettamisesta Euroopan unionin alueella vasta vuonna 2021. Puheet siellä ovat nyt ehdottaneet vuotta 2024. Siis tätä menoa EU:n alueella kelloja ei siirretä juuri koskaan siksi, että jotkut tahot hyötyvät siitä. Suomalaiset orjakansana noudattavat ehdottomasti EU:n määräyksiä. Olemme EU:n orjia. Ei ole rohkeutta päättää itse, mikä olisi Suomelle ja Suomen kansalle hyvä tai paras vaihtoehto. Osa kärsii, jopa kuolee tavan vahingollisuuden vuoksi, mutta me Suomalaiset vain nöyrrymme ja kumaramme yhä syvemmälle ja paljastamme vapaaehtoisesti selkämme ruoskittavaksi.

Sitten meillä on muutamia hulluja, joiden tarkoituksena on palauttaa Suomi lähes sata vuotta ajassa taaksepäin. Nämä ovat sotahulluja, joiden mieleen on jäänyt vääristynyt kuva siitä, kuinka Suomi taisteli Saksan Hitlerin rinnalla, mutta sankarillisesti yksi kymmentä vastaan. Todellisuudessa olimme orjia tämän Hitler mielipuolen laajentamispyrkimyksissä itään. Nyt nämä menneisyydessä elävät idiootit yrittävät jälleen liittää Suomea erilaisiin liittoihin esimerkiksi Natoon tai Ruotsiin, jolla on vanhastaan hyvät muistikuvat Suomesta puskurina itää vastaan. Nämä sotahullut käyttävät hyväkseen suomalaisten orjataipumuksia nöyrtyä ja tarjota selkä ruoskittavaksi tai henkensä heidän puolestaan noudattaessaan heidän vääristyneitä mielipuolen houreitaan "uroteoista", joita he kehittelevät sairaissa päissään. Enemmistö suomalaisista ei tätä halua, mutta sitä ei kysytä heiltä. Olemme  vakaasti menossa tätä kohti heidän salaa ujuttaessaan meitä esimerkiksi Natoon. Tämä orjakansa ei ole oppinut mitään historiastaan. Nato haluaa Suomen sota-alustaksi  kohti Pietaria, Ruotsi turvapuskuriksi kohti itää. Olemme vain orjakansa muiden käsissä.

Orjakansa on menossa Natoa kohti. Tätäkö haluamme?


Jos yrittäisimme olla vähän itsenäisempiä repisimme orjankahleemme, nostaisimme leijonan miekkamme ylväästi ylös ja huutaisimme kohti EU:ta ja sen johtajia: "Haistakaa paska! Me emme enää nöyrry! Pitäkää kellonaikanne! Meillä on omamme. Siitä emme siirry! Tehkää mitä teette, mutta nyt meille riitti! Vaikka tappaisitte itsenne ja istuisitte sairaaloissanne näillä vahingollisilla tavoillanne me olemme saaneet tarpeeksemme! Olette aina vaatimassa jotain ja me olemme vain nöyrtyneet ja antaneet. Mitä olemme saaneet tilalle? Ruoskaniskuja, sanktioita, idioottimaisia käskyjä, kansamme halventamista! Vaikka olemme pieni kansa ja pieni kansakunta meillä on vihdoinkin oikeus  olla itsenäisiä! Meillä on täysi oikeus määrätä omat kellonaikamme ja teillä ei ole oikeutta määrätä sitä. Tässä olemme, tässä pysymme, emmekä muuta voi!" Tässä tämä voisi olla se ensimmäinen askel kohti Suomen itsenäisyyttä.




Jos nostaisimme tämän leijonanmiekkamme kohti EU:ta ja kylmästi päättäisimme olla nöyrtymättä orjallisesti EU:n edessä pitämällä oman aikamme, voisimme vähitellen saada seuraajia. Yksi jos toinen EU-valtio sanoutuisi vähitellen irti tästä vahingollisesta ja idioottimaisesta tavasta. Olisimme kerrankin esikuvia ja edellä muita EU-valtioita. Olisimme esimerkki edistyksestä. Ehkä tällöin vähitellen orjageenimme alkaisi väistyä ja sukupolvi sukupolvelta taipumuksemme orjuuteen alkaisi väistyä. Alkaisimme vähitellen itsenäistyä. Emme tarvitsisi enää mitään isäntiä. Emme tarvitsisi mitään EU:ta. Mutta meidän olisi otettava tämä rohkea askel kohti itsenäisyyttä ja revittävä rikki taipumuksemme orjuuteen. Varsinkaan kun meillä ei ole järkeviä johtajia tekemään tätä. Tehkäämme tämä itse!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!