maanantai 3. syyskuuta 2018




VALKOISET KYPÄRÄT




Natsi-Saksassa 1930-luvulla kehitetty sariini kemiallinen ase sotkee ihmisen hermojen viestijärjestelmän. Kun hermosto antaa esimerkiksi suulle käskyn erittää sylkeä, käskyn antava välittäjäaine pilkkoutuu viestin mentyä perille. Sariini estää pilkkomisesta vastaavan entsyymin toiminnan. Sen vuoksi sylkirauhaset jatkavat erittämistä kuin ne saisivat käskyn yhä uudelleen ja uudelleen. Ihminen alkaa kuolata hallitsemattomasti. Kontrolli lakkaa muuallakin. Silmät ja nenä alkavat vuotaa. Uhri laskee alleen, tyhjentää suolensa  ja oksentaa. Rintaa pistää ja näkökyky heikkenee. Sariini on hajutonta ja mautonta, joten myrkytyksen saanut ei tajua mikä on vialla. Myrkky voi aiheuttaa halvauksen ja kuoleman kymmenessä minuutissa.

Valkoiset kypärät toiminnassa. Laskekaapa kuinka monta kameraa on kuvassa!

Valkoiset kypärät (White Helmets) on terroristijärjestö, jolle meinattiin myöntää Nobelin rauhanpalkinto. Terroristeista itsestään kertova propagandaelokuva "Valkoiset kypärät" sai Hollywoodin myöntämän Oscarin palkinnon.  Wikipediassa kerrotaan järjestöstä seuraavaa: Syyrian siviilipuolustus eli Valkoiset kypärät (arabiaksi الدفاع المدني السوري) on Syyrian kapinallisalueilla toimiva järjestö, joka pyrkii auttamaan sodassa kärsiviä siviilejä. Valkoiset kypärät pelastaa mahdollisuuksien mukaan siviilejä Syyrian sisällissodassa pommitusten raunioista. Se myös pyrkii evakuoimaan mahdollisuuksien mukaan siviilejä sotatoimialueilta turvaan. Järjestö pyrkii suojaamaan vaurioituneita rakennuksia, kytkemään sähkön ja veden, sammuttamaan tulipaloja, toimimaan talvimyrskyissä ja varoittamaan lapsia räjähtämättömistä pommeista... ja edelleen...  Järjestön perusti vuoden 2013 alussa brittiläinen konsultti James Le Mesurier. Hän toimi aiemmin brittien armeijassa upseerina. Järjestöä rahoittavat monet läntiset teollisuusmaat jne...

Brittiläisen salaisen palvelun MI6 konsultti James le Mesurier perusti terroristijärjestön Valkoiset kypärät

Todellisuudessa järjestö on terroristijärjestö, jonka perusti brittien salainen palvelu MI6 vuonna 2013. Järjestön tehtävinä on mm. levittää Syyriasta valheellista kuvaa ja propagandamateriaalia tiedotusvälineille. Tässä tehtävässään se käyttää lavastettuja kohtauksia pommituksista, kemiallisten aseiden käytöstä, ihmis- ja lapsiuhreista. Pääasiallisina malleina ovat lapset ja naiset. Huolestuttavaa on, että he itse käyttävät välillä kemiallisia aseita, joiden tuloksia sitten kuvaavat ja syyttävät Syyrian armeijaa ja presidentti Basar al-Assadia kemiallisten aseiden käytöstä. Ilmeisenä pääkohteena on saada presidentti Assad pois virastaan. Tehtävässään Valkoiset kypärät on onnistunut länsimaissa luomaan uskottavan kuvan valheellisesta toiminnastaan. Heidän toiminnasta johtuen jopa kaksi kertaa on Syyriaa vastaan hyökätty ohjuksin ensin Yhdysvallat 7.4.2017 ja sitten Yhdysvallat, Britannia ja Ranska yhdessä 14.4.2018. Valkoisilla kypärillä on musta sydän!

Terroristijärjestön rahoituksesta ovat huolehtineet pääasiassa Yhdysvallat, Britannia ja Ranska. Nimi "Valkoiset kypärät" (The White Helmets) on valittu huolella ja varsin onnistuneesti. Nimi herättää ihmisissä luottamusta ja sympatiaa. Valkoinen on puhtauden väri ja usein lääkärit pukeutuvat valkoiseen. Mielikuva on voimakas. Todellisuudessa järjestö on poliittinen terroristijärjestö ja sillä ei ole mitään tekemistä auttamisen kanssa. Valkoiset kypärät on toiminut monen terroristijärjestön kanssa joista mainittakoon Isis ja Al Nusra. Se on myöskin osallistunut taistelutoimintaan näiden kanssa. Niinpä Syyria ja Venäjä ovat pommittaneet järjestöä varsin tietoisesti.

 Valkeat kypärät taistelevat tässä Isisin riveissä. Isisin lippu punaisen nuolen kohdalla.

Syyrian sota alkoi vuoden 2011 aikoihin ja järjestön Valkoiset kypärät brittiläinen MI6 perusti vuonna 2013 suorittamaan omaa tehtäväänsä. Syyrian sodan aikana 2013 - 2018 terroristit ovat lukemattomia kertoja käyttäneet kemiallisia aseita pääasiallisesti siviilejä kohtaan. Syy on aina vieritetty presidentti Assadille ja hänen joukoilleen. Tässä toiminnassa on nimenomaan käytetty usein Valkoiset kypärät terroristijärjestöä. Valkoiset kypärät on perustettu  juuri tätä propagandasotaa varten. He luovat tätä propagandaa.

Usein järjestö toimii seuraavasti. Sen jäsenet syöksyvät johonkin kylään tai kaupunkiin, joka on sotatoimialueella. Kiskovat lapset ja naiset johonkin sairaalaan väkisin, kastelevat heidät vedellä ja antavat suihkeita suuhun, laittavat hammastahnaa suuhun, jotta se vaahtoaa, ravistelevat heitä ikään kuin he tarvitsisivat apua ja koko tämän ajan he kuvaavat ammattikuvaajilla tapahtumia. Saatuaan tarpeeksi materiaalia he lopettavat ja häipyvät paikalta yhtä nopeasti kuin ovat tulleetkin. Minkäänlaista apua ihmisille ei koskaan ole annettu. Välistä lavastetaan tapahtumia ja näyttelijöille, jotka ovat tavallisia ihmisiä maksetaan, jotta nämä osallistuisivat kuvauksiin. Kaikki tapahtuu ammattitaitoisesti. Muutaman kerran on suoritettu todellinen kemiallisten aseiden hyökkäys, jossa käytetään mm sariinia tai kloorikaasua, mutta myös muita aineita on käytetty. Lukemattomia ihmisiä on kuollut näissä tapauksissa. Tämä on epäinhimillistä toimintaa, jossa ei ajatella ihmishenkiä tai heidän kärsimyksiään. Saatu materiaali levitetään sitten länsimaisille tiedotuskanaville, josta se on saatu leviämään varsin tehokkaasti jopa tänne Suomeen. Tästä kaikesta syytetään sitten Syyrian armeijaa, presidentti Assadia ja Venäjää.


Ehkä kuuluisimpia videoita terroristien kaasuhyökkäyksistä on video tästä pojasta. Tämä levisi myös kuvina maailmalle.

Sama poika isänsä sylissä. Isä kertoo, mitä tuolloin 2017 todellisuudessa tapahtui. Oli tapahtunut pommitus ja isä oli saanut sirpaleen päähänsä. Isän veri valui myös pojan päälle. Valkoiset kypärät syöksyivät paikalle, riistivät pojan väkivalloin isän sylistä vastoin isän tahtoa ja veivät ambulanssiin. Siellä he istuttivat pojan tuolille ja ryhtyivät kuvaamaan ilman mitään lupia. Kuvauksia suoritettiin eri puolilta mahdollisimman vaikuttavan kuvion saamiseksi. Videota ja kuvia levitettiin sitten ympäri maailmaa. Minkäänlaista kemiallista iskua ei ollut tapahtunut. Kemiallisesta iskusta syytettiin kuitenkin Assadia ja Venäjää.

Kuuluisin Valkoisten kypärien lavastuksista on ehkä tämä seuraava kuva vuodelta 2017. Siinä tyttö seisoo verissään raunioiden keskellä. Kerrottiin, että kuva on Syyriasta.
Todellisuudessa kuva on kuvattu Egyptissä ja punainen väri on maalia. Alla egyptiläinen tyttö kertoo, miten kaikki todellisuudessa tapahtui. Hänet vietiin Kairossa jonkinlaisten raunioiden keskelle, annettiin valkoinen vaate, johon oli roiskittu punaista väriä ja lelu käteen ja sitten ryhdyttiin kuvaamaan. Palkkioksi hän sai rahaa.

Egyptiläinen tyttö kertoo Valkoisten kypärien kuvauksista.


Poika kuvattuna veren keskellä ja kuvausten jälkeen. Verta saatiin kanoista. Valkoisten kypärien toiminta oli järjestelmällistä. Kuvausten jälkeen Valkoiset kypärät eivät jääneet auttamaan "uhreja" vaan kiireen vilkkaan katosivat paikalta. Yhteistyö terroristien kanssa varsinkin Isisin kanssa oli saumatonta. Tästä on olemassa lukuisia todisteita.


Valkoiset kypärät valheellisessa toiminnassaan. Ensin "uhria" ollaan pelastamassa ja uhri huutaa tuskasta kovasti. Sitten ollaan hyvää pataa täysin terveen "uhrin" kanssa.

Tapauksesta on olemassa video esimerkiksi osoitteessa:



Presidentti Assad luopui kemiallisista aseista jo vuonna 2013 ja ne tuhottiin kansainvälisessä valvonnassa. Tätähän meillä täällä lännessä ei uskota. Niin tehokasta on propagandasota ollut, että emme osaa ajatella järkevästi. Mitä hyötyä Assadilla olisi tässä vaiheessa käyttää kemiallisia aseita? Sehän olisi itsetuhoista, itsemurhaa. Sota on mennyt hänen kannaltaan niin hyvin, ettei todellakaan ole mitään järkeä käyttää petollisia menetelmiä tässä vaiheessa. Toisin on hänen vastustajillaan. Käyttämällä kemiallisia aseita ja syyttämällä Assadia niiden käytöstä saadaan propagandahuomiota ja voidaan jopa käyttää aseita häntä vastaan. Tätä varten käytetään Valkoisia kypäriä. Ei huomioida sitä, että jos Assad otetaan pois Syyrian presidentin virasta  kuka asetetaan hänen tilalleen. Ei ole ketään, kuka pystyisi vakiinnuttamaan tilanteen. Tuloksia voidaan katsoa esimerkiksi Irakista ja Libyasta. Sitä paitsi Assad on demokraattisesti valittu Syyrian presidentiksi vuonna 2000.

Eri terroristit ovat sitäkin useammin käyttäneet läpi Syyrian sodan kemiallisia aseita. Kemiallisten aseiden tehtaita on löydetty lukemattomia terroristeilta vallatuilta alueilta. Usein myrkyissä on merkintä, jotka viittaavat Saudi-Arabiaan, Britanniaan, Saksaan. Useimmat terroristi ovat lähtöisin Saudi-Arabiasta, jonka Sharia-lain jyrkintä muotoa he ovat noudattaneet. Yksi esimerkki oli 13.4.2017 Yhdysvaltojen pommittaessa Deir ez Zor (Deir al-Zourin) kaupunkia he olivat osuneet Isisin kemiallisten aseiden tehtaaseen. Sieltä oli levinnyt myrkyllisiä kaasuja ja joidenkin tietojen mukaan yli 200 siviiliä oli kuollut. "Muodostui valkoinen pilvi, joka muuttui keltaiseksi" kirjoittivat lehdet. Tapahtui täsmälleen samalla tavalla kuin syyrialaisten suorittamassa ilmaiskussa Homsin lähelle vähän aikaisemmin. Nämä vahvistavat, että terroristit käyttävät kemiallisia aseita ja joidenkin laskelmien mukaan Syyrian sodan aikana jo yli 80 kertaa.

Terroristien hylkäämä kemiallisten aseiden tehdas.

Terroristien jättämä kemiallisten myrkkyjen varasto. Keltainen säiliö sisältää klooria.

Doumasta löydettiin 20.4.2018 terroristien kemiallisten aineiden varasto. Se sisälsi pääasiassa hexametyleeni tetramiinia eli kemiallisen myrkyn sariinin valmistusainetta. Aine on merkintöjen mukaan peräisin Saudi-Arabiasta. Osa myrkyistä oli peräisin Saksasta, mutta osa oli peräisin Salisbyristä Britanniasta!


Olen kirjoittanut aiheesta jo aikaisemminkin, mutta en malta olla kirjoittamatta tästä valheellisesta toiminnasta edelleen. Valkoisten kypärien todellinen toiminta on alettu huomata jo aika yleisesti, mutta yhä suuri osa ihmisistä täällä länsimaissa ei huomaa todellista laitaa asioiden takana. Länsimaiden, lähinnä amerikkalaisten ja brittiläisten propagandatoiminta on ollut niin tehokasta. Vihdoin on alettu huomata, että videot ovat lavastettuja ja esimerkiksi sama lapsiuhri on kuvattu useissa eri paikoissa ja eri pelastajien pelastamana. Tämä on viimein alkanut herättämään epäilyksiä Valkoisten kypärien toiminnasta. Yhä useammin terroristijärjestö Valkoiset kypärät jäävät kiinni valheellisesta toiminnastaan ja materiaalien lavastamisesta. Mm. puolueeton Ruotsalaiset lääkärit ja professorit ihmisoikeuksien puolesta -järjestö eli Swedish Doctors for Human Rights (SWEDHR) ilmoitti jo 10.4.2017, että näissä videoissa ja kuvissa kaikki ei ole kohdallaan. Syyriassa näyttävästi hääräävän Britannian, Euroopan unionin ja muiden intressitahojen rahoittaman Valkoisten kypärien julkaisemissa lapsivideoissa nämä "ensihoitajat" eivät näytä tietävän mitä tekevät. Videomateriaalilla nähdyt pelastustoimet olisivat ennemminkin olleet omiaan tappamaan kohteet kuin pelastamaan niitä. Muutenkin oireet sekä kuvat että tapahtumat näyttävät vahvasti lavastetuilta. Oireet uhreilla eivät vastaa minkäänlaisen kaasuhyökkäyksen uhrien oireita. Myös monet muut asiantuntijat ja lääkärit ovat olleet samaa mieltä. Koko materiaali sekä kuvat, videot, että tapahtumat näyttävät tekaistulta ja lavastetulta.



Samaa tyttöä on käytetty useissa eri kuvauksissa. Huom. auton takana oleva videokuvaaja.!

Kirjoitan esimerkkinä kahdesta tapauksesta seuraamuksineen. Syyriaa syytettiin 4.4.2017 tehdystä kemiallisesta iskusta Khan Sheikounin kaupunkiin. Tutkimuksissa kuitenkin todettiin, että minkäänlaisia jälkiä kemiallisesta iskusta ei ollut tapahtunut. Seurauksena kuitenkin Yhdysvaltojen kaksi ohjusristeilijää USS Porter ja USS Ross suorittivat 7.4.2017 yöllä Välimereltä läheltä Israelin rannikkoa ohjusiskun kohti Syyrialaista Shairatin lentotukikohtaan. Kaikkiaan lähetettiin 59 Tomahawk ohjusta, koska yksi oli viallinen eikä sen lähettäminen onnistunut. Siviilejä kuoli 9 ja haavoittui yli 20, joista suurin osa oli naisia ja lapsia. Toinen tapaus on tämän vuoden puolelta. Valkoisilta kypäriltä tuli viestejä, videoita ja kuvia, että Douman kaupungissa olisi tapahtunut 7.4.2018 kemiallinen isku. Jälleen syytettiin Syyriaa ja presidentti Assadia iskusta. Tutkimuksissa todettiin jälleen, että mitään kemiallista iskua ei ollut tapahtunut. Myös paikalliset asukkaat vahvistivat asian. Kaikki oli Valkoisten kypärien lavastusta. Tästä on olemassa paljon materiaalia. Kuitenkin Yhdysvaltojen koalitio, johon kuuluivat myös Britannia ja Ranska suorittivat yöllä 14.4.2018 risteilyohjuksin hyökkäyksen Syyriaan. Ammuttiin kaikkiaan 103 ohjusta, joista Syyria ampui kuitenkin alas 71 ohjusta. Mitään mandaattia YK:lta ohjusisku ei ollut saanut.

12-vuotias Rihab Ali Mantsur kertoo, kuinka Valkoiset kypärät pakottivat hänet ja hänen äitinsä näyttelemään kuolleita. He joutuivat Doumassa Valkoisten kypärien kynsiin ja heidät pakotettiin näyttelemään kuolleita. Poika ja äiti kertovat, että heidän piti maata hiljaa liikkumatta. Heidän suuhunsa laitettiin hammastahnaa ja kaadettiin vettä niin, että näytti kuin suusta olisi valunut vaahtoa. Sitten heitä kuvattiin. Kuvaukset suoritettiin ainakin kahteen kertaan. Sitten he saivat lähteä.


Kuvausta suoritetaan huolella.



Saadakseen tekosyyn hyökätä Syyriaan ohjuksin annettiin Valkoisille kypärille tehdä "tehoisku" Douman kaupunkiin Itä-Ghoutan alueella. Järjestö syöksyi 7.4.2018 silminnäkijöiden mukaan sairaalaan ja väitti, että pommituksessa oli käytetty kaasua, mahdollisesti kloorikaasua. Paikallaolijoiden mukaan mitään tällaista ei ollut tapahtunut. Myös kaikki paikalla olleet lääkärit sanoivat, ettei mitään kaasuiskua ollut tapahtunut. Siitä huolimatta järjestö lavasti ja kuvasi mm. lapsia olevinaan kaasuiskun uhreina. Video laitettiin heti levitykseen ja uhreja väitettiin olevan jopa yli 500 ja enimmäkseen naisia ja lapsia. Presidentti Assadia syytettiin kemiallisten aseiden käytöstä. Videot levisivät maailmalle ja Trump suoritti ohjusiskun Britannian ja Ranskan kanssa 14.4.2018.


Kuvassa Hasan Diab, 11-vuotias poika, jonka suuhun ruiskutettiin videolla ainetta kertoo 18.4.2018 miten kaikki tapahtui. Hänelle oli ilmoitettu, että heille annetaan ruokaa, mutta mitään ruokaa ei annettu vaan kiskottiin väkisin sairaalaan. Hänen suuhunsa työnnettiin väkisin laite, josta sumutettiin ainetta. Samoin tehtiin muillekin lapsille. Sitten hänet kasteltiin kylmällä vedellä suoraan letkusta vaatteet päällä, Samalla joku kuvasi koko ajan tapahtumaa. Oli hirveä meteli ja sekaannus, mutta mitään myrkytystä hänellä ei ollut, eikä kenellekään muulla. Koko aikana hänellä ei ollut huonoa vointia. Kaikki tapahtui väkisin. Kun kuvaukset oli suoritettu tuntematon porukka hävisi nopeasti paikalta.

Hasan Diab käsittelyssä. Kylmää vettä niskaan.

Tällä letkulla meidät kaikki kasteltiin.

Pojan isä kertoo, että hän oli tuona aikaan töissä, mutta kuultuaan tapauksesta hän riensi sairaalaan hakemaan poikaansa. Minkäänlaista kemiallista hyökkäystä ei ollut tapahtunut.


Douman sairaalan lääkäri Halil Aziz kertoo miten tilanne lavastettiin.

Toinen Douman sairaalan lääkäri vahvistaa tapahtuman.

He kertovat videolta, miten kaikki tapahtui. Molemmat lääkärit näkyvät videolta. Valkoiset kypärät syöksyivät paikalle ja kaikki lavastettiin. Douman kaupunki ei vielä tuolloin oltu täysin vapautettu eikä ollut Syyrian joukkojen hallussa . Terroristit hallitsivat vielä aluetta. Syyrian joukot kuitenkin lähestyivät kaupunkia nopeasti joka puolelta. Silloin terroristeille tuli kiire toimia. Valkoiset kypärät ottivat väkisin ihmisiä kiinni ja etupäässä lapsia ja pakottivat heidät sairaalaan. Siellä he rupesivat huutamaan, että oli tapahtunut kemiallinen isku ja uhreja olisi paljon. He lavastivat koko jutun, kastelivat ihmisiä kylmällä vedellä ja rupesivat antamaan "hoitoa". Kaikki kuvattiin videolle. Saatuaan tarpeeksi materiaalia he pakenivat paikalta. Tehtyään tämän provokaation Valkoiset kypärät pakenivat muiden terroristien mukana kaupungista. Jäljelle he jättivät kemiallisten aseiden tehtaan, jota he eivät olleet ehtineet käyttää.

Syyrian sota on kuitenkin edennyt Venäjän, Turkin ja Iranin avustamana niin hyvin, että vähitellen alettiin päästä terroristeista joko tuhoamalla heidät tai karkottamalla heitä pois Syyriasta. Näin luultiin päästävän myös Valkoisista kypäristä. Viimeisestä 400 hengen Valkoisten kypärien ryhmästä perheineen päästiin Israelin avustaman 22.8.2018 johdattamalla heidät Golanin kukkuloiden kautta Jordaniaan. Tai näinhän sitä luultiin.


Kaavakuva Venäjän laivaston harjoituksista Välimerellä. Punaisen nuolen kohdalla Idlibin kaupunki.

Oikeastaan se miksi kirjoitan tällä kertaa Valkoisista kypäristä oli uutinen joka ilmoitettiin 26.8.2018. Venäjän tiedustelupalvelu oli saanut selville, että Idlibin maakunnan pääkaupunkiin Idlibiin aikovat terroristi hyökätä kemiallisin asein. Alue on enää viimeisimpiä terroristien hallussa olevia alueita Syyriassa. On saatu selville, että terroristit valmistautuvat käyttämään kemiallisia aseita ja syyttää tästä Assadia. Kemialliset myrkyt ovat peräisin Britanniasta. Mukana on tarkoitus käyttää Valkoisia kypäriä propagandan levittämiseen. He ovat jo paikan päällä valmiina toimimaan ja tekemään tämän provokaation. Samaan aikaan Yhdysvaltojen laivasto, Britannian ja Ranskan joukot ovat lähestyneet Syyriaa ilmeisenä aikomuksena hyökätä jälleen Syyriaan ohjuksin. Tulee miettineeksi yhdistelmää, miten on mahdollista, että he jo etukäteen tietävät kemiallisten aseiden käytöstä? 28.8.2018 Venäjä ilmoitti asiasta YK:n yleiskokouksessa. Tarkoitus on yrittää estää kemiallinen hyökkäys Idlibiin ja ohjushyökkäys sen jälkeen Syyriaan. Kokouksessa käytiin rajua keskustelua Britannian ja Venäjän välillä. 30.8.2018 Venäjä varoitti länttä ankarasti leikkimästä tulella tällä alueella. 31.8.2018 Venäjä esitti todisteita ja yksityiskohtia YK:lle tämän iskun valmistelusta. Sodan lopputulokseenhan terroristien iskulla Idlibiin ei ole enää mitään merkitystä, mutta tämä merkitsisi jälleen monille ihmisille suurta kärsimystä. Toivottavasti tuomalla julki provokaatioyrityksen Venäjä onnistuu estämään hyökkäyksen! Venäjä pyytää kansainvälistä yhteisöä estämään tämän iskun. On aivan sama uskooko kukaan tähän uutiseen, kunhan iskua ei tule tapahtumaan. Sehän on tärkeintä. Venäjän laivastolla on 1. - 7.9.2018 laivaston sotaharjoituksen Välimerellä, johon osallistuu paitsi ilmavoimat myös ainakin 25 sota-alusta. Kiina ilmoitti 30.8.2018 aivan yllättäen, että se on kiinnostunut liittymään Syyrian sotaan ja iskemään yhdessä syyrialaisten kanssa Idlibiin. Tämä merkitsee Kiinalta aivan uutta avausta tilanteeseen. Mielenkiintoiseksi tekee ajatus liitosta, jossa yhdessä taistelevat Syyria, Venäjä, Iran, Turkki ja Kiina terroristeja vastaan. Kiina on ainoa suurvalta, jolta puuttuu lähiaikojen kokemus todellisesta sodankäynnistä. Se ilmeisesti tarvitsee sitä.

Valkoiset kypärät, raakaa toimintaa lasten hengen kustannuksella!



Sitten muutama osoite, jotka käsittelevät Valkoisten kypärien toimintaa. Netistä löytyy lisää vaikka kuinka paljon:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!