sunnuntai 2. toukokuuta 2021



YHDEKSÄS  AALTO



Luin blogikirjoituksen "Ikäsyrjintää valtamediassa" kirjoittajalta Tuskanen pakka. Tässä tartutaan erittäin tärkeään asiaan Suomessa. En voi itsekään olla kommentoimatta kirjoituksellani näitä ajatuksia. Olen aikaisemminkin kommentoinut kirjoittajan blogitekstejä. Kirjoitus löytyy osoitteesta:

https://tuskanen.blogspot.com/


Mutta aluksi eräs kummallinen muistuma illalta 26.12. 2019. Katsoin silloin Venäjän TV 1:en ohjelmasarjaa "Itse asiassa (На самом деле)". Ohjelmassa käsiteltiin tapahtumaa, jossa kuuluisa edesmennyt bulgarialainen selvänäkijä Baba Vanga (31.1.1911 - 11.8.1996) ennusti mm. vuoden 2020 tapahtumia. Hän ennusti suurin piirtein näin: "Vuoden 2020 helmikuussa maailmaan leviää suuri ja vaarallinen tauti. Tuhannet tai miljoonat ihmiset kuolevat siihen. Tauti alkaa idästä keltaisten ihmisten maasta ja leviää kaikkialle maailmaan. Ihmisille tulee suuria vaikeuksia voittaa tämä tauti." Tässä ohjelmassa keskusteltiin siitä voisiko tämä olla mahdollista nykyaikana. Tiedemiehet ja lääkärit olivat silloin (joulukuussa 2019) kaikki sitä mieltä, että tämmöinen ei voi olla mahdollista varsinkaan nykytieteen valossa. Kuinka väärässä he olivatkaan. Juuri noina aikoina alkoi koronavirus levitä maailmaan.

Bulgarialainen selvänäkijä oli aikoinaan kuuluisa kyvyistään, jonka luona vierailivat aikansa kuuluisuudet ja jopa eri valtioiden päämiehet. He kyselivät neuvoja eri asioihin ja monet heistä vannovat, että kaikki mitä Baba Vanga oli ennustanut heille myös toteutui. Baba Vanga oli sokea ja sairas, mutta miljoonat ihmiset pyrkivät hänen puheilleen. Ohjelman esityksen aikana joulukuussa 2019 koronaviruksesta ei vielä tiedetty mitään. Voiko olla mahdollista, että Baba Vanga oli ennustanut jo yli 30 vuotta aikaisemmin koronaviruksen ilmestymisen maailmaan? Itse en usko selvänäkemiseen. Jälkeenpäin ohjelmasarjassa На самом деле on käsitelty lukuisia kertoja tätä ohjelmaa joulukuussa 2019 ja Baba Vangan ennustusta. Hän oli antanut luvan vasta tuolloin ilmoittaa tästä ennustuksesta.


Mutta palaan kirjoittaja Tuskanen pakka kirjoitukseen. Minusta hän käsittelee hyvin tärkeitä asioita, siitä miten Suomessa hoidetaan koronavirusta. Olen hänen kanssaan samaa mieltä monista asioista. Otsikossa "Ikäsyrjintää valtamediassa?" kirjoittaja Tuskanen pakka käsittelee Helsingin Sanomien pääkirjoitusta 18.4.2021 "Alle 65-vuotias saa itse päättää, ottaako AstraZenecan rokotteen". Tässä kirjoituksessa Helsingin Sanomat kannattaa selkeästi ikäsyrjintää. Siis maamme päälehti ja suuri vaikuttaja ilmoittaa, että yli 65-vuotiaalla ei ole oikeutta päättää, mitä rokotetta haluaa käyttää. Vakuuttavissa tutkimuksissa on todettu, että AstraZeneca-rokote voi aiheuttaa veritulppia joillakin ihmisillä. Lukuisia kuolemia on tapahtunut eri puolilla maailmaa ja tämän on todettu aiheutuneen AstraZenecan rokotteen johdosta. Mutta HUS:n alueella yli 65-vuotiailla ei ole oikeutta kieltäytyä tästä kirotusta rokotteesta ja valita joku toinen turvallisempi rokote.

Suomessa käytetään kahta rokotetyyppiä AstraZenecaa ja Johnson & Johnson-rokotteita. Monissa maissa jopa Euroopassa on luovuttu AstraZeneca-rokotteen käytöstä. Mutta ei Suomessa. Näköjään päättäjillemme on tärkeää päästä vanhemmista ihmisistä eroon vaikka tämmöisiä keinoja käyttäen. Hehän eivät ole tuottavia ihmisiä, vaan yleensä eläkeläisiä, joille maksetaan eläkettä. Toinen mahdollisuus on kieltäytyä rokotteesta ja vaikka kuolla koronaan. Onko tämä hallituksen ajatus, koska tämmöistä sallitaan? Tai oikeastaan tähän pakotetaan. Siis yli 65-vuotiaalla on HUS:n alueella tasan kaksi mahdollisuutta. Joko ottaa tämä vahingollinen rokote ja saada veritulppa vaikka aivoihin tai olla ottamatta rokotetta ja kuolla koronaan. Hyvällä onnella voi selvitä hengissä molemmissa tapauksissa. Tämä on rulettia ihmishengillä ja eettisesti ja moraalisesti täysin väärin. Mutta toisaalta onhan meillä ennenkin tapettu vanhuksia jopa nälkään, kuten olen joskus kirjoittanut. Suomessa vanhukset luokitellaan näköjään joksikin saastaksi, josta on päästävä eroon.

Kuva: Tuskanen pakka, blogijutusta AstraZenecasta

Kirjoittaja kirjoittaa edelleen: "Pääkirjoituksessa toistetaan THL:n tieteellisesti kyseenalaisia teesejä eli pikemminkin liturgiaa. Mutta ei pidä unohtaa, että väite, jota ei voi todistaa oikeaksi tai vääräksi, ei ole minkään arvoinen!!!" Tässä on todettava, että maailmalla on nyt todistettu, että AstraZeneca aiheuttaa joillakin ihmisillä veritulppia ja jopa muita sairauksia. Lukuisia ihmisiä on kuollut ympäri maailmaa saatuaan tätä rokotetta. Tästä syystä rokote on julistettu vaaralliseksi ja kielletty monissa maissa. Mutta Suomessa ei. Taustalla on ilmiselvästi se, että aikoinaan Suomi tilasi AstraZenecaa suuria määriä, jotka se maksoi saman tien. Nyt niitä oli jäämässä yli, joten yksinkertaisesti päätettiin, että käytetään ne vanhoihin ihmisiin. Näin lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ei jouduta heittämään tätä viallista rokotetta jätteisiin ja päästään osasta vanhoja ihmisiä.

Kirjoittaja kirjoittaa lisäksi: "Sinisilmäinen ja naiivi Suomi-kansalainen uskoo, että terveysviranomaisten päätökset ovat aina oikeita ja kaikkien kansalaisten parhaaksi. Yle uutisoi ja julkistaa lääketieteen lausahduksia, joita ei ole mitenkään tieteellisesti todistettu oikeiksi. Jopa tutkijoilta, jotka ovat jättäneet tehtävänsä epäilyttävien toimiensa takia. Raha puhuu. Raha hallitsee mediaa.

Näin se menee: "voi ehkä aiheuttaa", "hyödyt ovat suuremmat kuin haitat" - kenelle - lääkefirmoille vai Suomen valtion hölmöille terveysviranomaisille?

Norja ja Tanska lopettivat AstraZenecan rokotteen käytön. Suomi jatkaa 70-vuotta täyttävien ja täyttäneiden elämän riskeeraamista."

Kuten olen jo aikaisemmin kirjoittanut: "suomalaiset ovat orjakansaa!" He tottelevat orjallisesti sitä, mitä päättäjät ovat päättäneet vaikka se olisi heille vaaraksi.

Venäjä teki ensimmäisen rokotteen maailmassa koronaa vastaan. Nimeksi annettiin Sputnik-V. Se on todettu tehokkaaksi ja sitä on myyty jo yli 60 maahan. Meillä lännessä se on politisoitu ja siitä esitetään todenvastaisia väitteitä vailla todisteita. Tuskanen pakka kirjoittaa: "Ylen uusin oletus-uutinen. Nyt Ylen mukaan. Kaksi suomalaista rokote-tutkijaa olettaa, että Sputnik-rokotteessa voi olla samoja harvinaisia ongelmia kuin AstraZenecassa. Oletuksilla mentiin AstraZenecan kanssa - ja mennään edelleen ja HUS vaan jatkaa riskituotteiden tökkimistä vanhuksiin. Oletetaan, että se ei aiheuta verisuonitukoksia yli 70-vuotiailla. No jos se aiheuttaa, niin tervemenoa te vanhukset, te ongelmajätteet kuluttamasta veronmaksajien varoja. Hyvää matkaa helvettiin!!! Tai ehkä te pääsette koronataivaaseen. Itkeäkö vai nauraako?"

No minä totean, että Sputnik-V rokote on aivan erilainen kuin  AstraZeneca. Sitä valmistetaan erilailla. AstraZenecassa on yhtenä tekijänä eläinperäinen ainesosa (apinoista), mutta Sputnik-V:ssä ei ole. Se on täysin kemiallinen valmiste. Vasta-aineen muodostaja on ihmisperäinen, joten sitä vastaan ei synny vastareaktiota. Näin ollen sillä ei ole ainakaan veritulppariskiä tai yleensäkään muutakaan vasta-aineriskiä. Väitteet yhtenevyydestä ovat totuuden vastaisia. Takana on politiikka ihmishenkien kustannuksella. Venäjällä on tällä hetkellä ainakin kolme toimivaa rokotetta ja lisää on tulossa.

Euroopan lääkevirasto EMA:n mukaan hypoteesi on, että AstraZeneca rokote laukaisee immuunireaktion. 8.4 mennessä on tullut ainakin 374 aivolaskimoiden tukoksesta  eli sinustromboosista johtuvaa kuolemaa.. Tästä huolimatta THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek suosittelee yli 65-vuotiaiden rokottamista AstraZenecalla. Tämä ei ole enää leikkiä vanhojen ihmisten iällä! Silti AstraZeneca on kaksinkertaistanut voittonsa tänä vuonna. Kaikilla läntisillä rokotteilla kuten esimerkiksi Pfizerin, AstraZenecan ja Johnson & Johnsonin valmisteilla tuntuu olevan ongelmia. Joko ne aiheuttavat sivuvaikutuksia tai sitten niiden teho on heikko, joillakin vain alle 60 prosenttia.

Edelleen kirjoittaja Tuskanen pakka kirjoittaa: "Ylen uutisissa asiantuntija toteaa: "Jos nämä kaksi aiheuttavat ongelmia verihyytymien  muodossa, niin varmaan Sputnik V tekee samaa." Niin varmaan!!! Taas otetaan hatusta vedettyjä oletuksia. Suomen lääketieteellinen tutkimus on tasokasta, vai onko? Oletuksia. Eikö tieteelliseen tutkimukseen kuulu edes jonkinlaisia eettisiä ja moraalisia periaatteita? Missä ovat tieteelliset menetelmät? Pieniä muistiinpanoja Normand Baillargeonin teoksesta Älyllisen itsepuolustuksen pikakurssi:

1. Väitteet, joita ei voi todistaa oikeiksi tai vääriksi, eivät ole minkään arvoisia.

2. Näätäsanat, Weasel words, ovat epämääräisiä ilmauksia, vähän kuin jossakin mainoksessa, jossa sanotaan "olet saattanut voittaa 100 000 euroa". Jos!!!"

Ja edelleen: "Hataria perusteluja esittävät myös ihmiset valtamedian uutisten kommenttikentissä. THL:n mielestä AstraZeneca-rokotteen käytössä hyödyt ovat suuremmat kuin haitat. On suurempi riski kuolla koronaan kuin kuolla rokotteeseen. Perustlu on hatara koska

1. Terveysviranomaiset voivat päättää rokotteen antamisesta, mutta ihminen ei voi päättää, saako koronatartunnan ja sairastuuko koronaan, vaikka olisi kuinka varovainen.

2. AstraZeneca-rokotteen antaminen perustellaan myös sillä, että ehkäisytablettien aiheuttama veritulppariski on prosentuaalisesti suurempi kuin AstraZeneca-rokotteen aiheuttama riski.

Tämä perustelu on hatara, koska kysymyksessä on kaksi eri asiaa. Kenenkään ei ole pakko valita ehkäisykeinoksi ehkäisytablettia, on muitakin vaihtoehtoja. Mutta yli 65 -vuotiaan on HUS-alueella pakko ottaa AstraZeneca-rokote tai ottaa riski sairastua koronaan. Ehkäisymenetelmän voi ihminen itse valita, mutta koronan voi saada mistä tahansa koska tahansa, sitä riskiä ihminen ei voi hallita."

edelleen: "AstraZeneca Covid-19-rokotteen teho oireisen infektion ehkäisyssä on ollut kahden rokotteen (toinen rokote 4 - 12 viikkoa ensimmäisen jälkeen) jälkeen 59,5 % (Lähde Lääkärikirja Duodecim 22.3.2021)".

Edelleen: "Onkohan ehkä niin, että hölmölään on ostettu valtavat määrät epäonnistunutta rokotetta, jota ei ole edes tutkittu kunnolla sillä väestönosalla, joka nyt pakotetaan HUS-alueella ottamaan sen - tai olemaan ilman rokotesuojaa. AstraZenecan Covid-19-rokotteen antama suoja on huonompi kuin muiden rokotteiden. Uhrataanko vanhemmat ihmiset, koska on ostettu huonoa rokotetta ja se pitää työntää johonkin. Peitelläänkö nyt taas kerran päättävien viranhaltijoiden huonoja päätöksiä? Hölmöilyjen ja huonojen ja huonojen päätösten peittely jatkuu. Nyt vanhusten henkien kustannuksella taas kerran."

Venäjällä lääketiede on hyvin korkealla tasolla Sputnik V rokote on eri lähteiden mukaan ainakin tällä hetkellä maailman tehokkain koronan vastainen rokote . Sen teho on todettu 92 - 97 prosenttiseksi kaikista tapauksista. Yhtään kuolemaa se ei ole aiheuttanut. Venäjällä on tällä hetkellä jokapäiväisessä käytössä kolme rokotetta ja neljäs on tulossa. Kaikenlisäksi nämä rokotteet ovat tähän asti tehonneet kaikkiin eri koronavariaatioihin. Kaikki mutaatiot tutkitaan ja usein täysin unikaalisin menetelmin. Heillä on kehitteillä rokote, jonka vastustuskyky eri variaatioille voi olla jopa yli 17 vuotta. Testattavana on uusi kehitetty suun kautta oleva lääke MIR-19, joka tehoaa koronavirukseen. Otat lääkettä ja parissa päivässä sairaus on ohi. Testattavana on myös nenään ruiskutettava antibiootti. Sitten kasvomaskin korvaava spray, joka ruiskutetaan kasvoilla ja suoja säilyy koko päivän.

Sputnik-rokotetta oltiin hankkimassa Eurooppaan. Tätä ajateltiin myös Suomessa. Rokote on paljon halvempaa, kuin muut rokotteet ja teho erinomainen. Suomi saisi luvan ja  kykenisi itse valmistamaan rokotetta. Mutta nyt on Sputnik joutunut Euroopassa vastatuuleen poliittisista syistä. Eikä Suomikaan uskalla orja-kansana olla itsenäinen edukseen ja pelastaa kansalaisiaan. En ole sairastanut koronaa, mutta olen päättänyt olla ottamatta mitään tarjolla olevista rokotteista.

Joskus viruksesta muodostuu samanlainen tavallinen kausiluonteinen, kuin nykyään on influenssavirus. Tietysti virus ei katoa koskaan, mutta tulemme pärjäämään sen kanssa. Nythän meillä on se tavallinen, sitten tuli brittiläinen, afrikkalainen, intialainen jne. Viruksella on yksi ominaisuus. Sehän ei halua tappaa meitä. Se haluaa elää meidän kanssamme. Jos me kuolemme, virus kuolee.

Suomessa on nyt kolmas aalto menossa ja Euroopassa neljäs aalto osassa valtioita. Tuleeko meillä vielä yhdeksäs aalto? Tämä on minulla vain symboliikkaa. Yhdeksäs aalto on kuuluisan venäläisen taiteilijan Ivan Aivazovskin ( 29.7.1817 - 2.5.1900) maalaus, jossa haaksirikkoiset odottavat yhdeksättä aaltoa. Kansanuskomus oli, että yhdeksäs aalto on aina suurempi muita ja se kaikkein isoin.

Ivan Aivazovski Yhdeksäs aalto vuodelta 1850


Ohjelman "Itse asiassa"  26.12.2019 Baba Vangan ennustuksesta nettiosoite (ohjelmassa ei ole käännöstä):

https://www.1tv.ru/shows/na-samom-dele/vypuski-i-dramatichnye-momenty/chto-zhdet-rossiyu-i-mir-v-novom-2020-godu-na-samom-dele-vypusk-ot-26-12-2019




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!