lauantai 7. joulukuuta 2019





LINNASSA KEISARIEN JUHLAT VIETETÄÄN



Linnassa keisarien juhlat vietetään...

Linnassa keisarien juhlat vietetään. Vaikka morsiamella Suomineidolla ei ole kruunattu pää. Jälleen kerran Suomi vietti itsenäisyyspäivää. Tämä on hyvin absurdia, sillä Suomi ei edelleenkään ole itsenäinen. Suomi on luovuttanut itsenäisyytensä EU:lle ja vieläpä täysin vapaaehtoisesti. Emme voi edes päättää niin pienestä asiasta kuin kesäaikaan ja talviaikaan siirtymisen lopettamisesta, vaikka suurin osa kansasta on kellojen siirtelyä vastaan. Tämä on sitä suomalaista demokratian ja itsenäisyyden käsitys. Absurdiksi tilanteen tekee se, että suurin osa Suomen kansasta kannattaa EU:n jäsenyyttä ja siis luovuttaa vapaaehtoisesti Suomen itsenäisyyden. Silti vietämme itsenäisyyspäivää, vaikka sitä meillä ei ole. Olemme kaksimielisiä. Olemme orjakansaa. Tämä on vissiin kirjoitettu suomalaisiin geeneihin. Ensin olimme Ruotsin vallan alla ja sitten Venäjän vallan alla. Sitten ihailimme Saksaa ja jouduimme sotaan. Tämän jälkeen meillä saattoi olla vähän aikaa jonkinlaista itsenäisyyttä, mutta löysimme EU:n. Innokkaina pääsimme jälleen luovuttamaan itsenäisyytemme ja teimme sen ilolla. Meillä ei ole itsenäistymisen geeniä.

Vielä suurempi absurdisuus on, että vietämme itsenäisyyspäivää suurin juhlallisuuksin. Liputetaan, pidetään puheita, marssitaan sotilaallisesti, vaikka Suomi ei ikinä ole voittanut yhtään sotaa, pistetään kynttilöitä ikkunoihin ja nostetaan maljoja itsenäisyyden kunniaksi, jota meillä ei ole. Ainoa sota, jonka Suomi voitti oli Suomen sisällissota ja tämäkin käytiin omia kansalaisia vastaan. Köyhät punaiset taistelivat rikkaita valkoisia vastaan, joita johti venäläinen upseeri Carl Gustav Mannerheim. Tämä on jonkinlaista jakomielisyyttä. Voitettu sota kostettiin verisesti ja raa'asti hävinneelle osapuolelle eli suomalaisille. Punavankileirit muodostuivat suomalaisiksi vientituotteiksi. Myöhemmin saksalaiset kopioivat niitä omiin vankileireihinsä ja Stalin "vankileirien saaristoon". Erityisesti kostotoimenpiteet kostettiin punaisten puolella olleille naisille. Kirjailija Ilmari Iki-Kianto kirjoitti "Sudenjahdissa kelpaa maalitauluksi juuri naarassusi ehkä enemmänkin kuin uros, sillä metsästäjä tietää, että naarassusi synnyttää yhtä pahoja penikoita, joista on oleva ikuinen vastus. Todistettu on, että Suomen kansalaissodassa punakaartilaiset ovat petoja, monet heidän naisistaan - susinarttuja, vieläpä naarastiikereitä. Eikö ole hulluutta olla ampumatta petoja, jotka meitä ahdistavat? Pyövelin kirves on nyt kerta kaikkiaan pantu Suomen kansan käteen. Suomen kansan yhteiskuntaruumiissa on tehtävä "keisarinleikkaus" - kirurgimme olkoon kansan tuomio". Ja todellisuudessa näin tapahtuikin. Naisia ammuttiin joukoittain ilman minkäänlaisia tuomioita vain sen takia, jos heillä esimerkiksi sattui olemaan housut päällä. Tällaista naisvainoa ja naisiin kohdistuvaa kostoa en ole kuullut tapahtuneen missään muualla koko maailmassa. Tämä oli puhtaasti suomalainen projekti.

Lahden Hennalassa tapettiin mielivaltaisesti yli 200 naista, joista nuorimmat olivat vasta 14-vuotiaita -  ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä ja tuomiota.

Parempi väki juhlii presidentin linnassa, joka oli entinen keisarillinen "linna". Monikaan ulkomailla ei ymmärrä tätä kummallista tapaa. Huonompi väki saa tyytyä soppajonoon. Ajattelen usein milloin tulee se ensimmäinen presidentti, jolla on kanttia katkaista tämä viheliäinen perinne? Säästyneet rahat voisi antaa vaikkapa köyhien ruokaan. EU:n yksi vaikutus onkin, että kansa on jakaantunut yhä enenevässä määrin hyvin rikkaisiin ja köyhiin. Rikkaat rikastuvat ja köyhien määrä kasvaa. Tämä on selkeästi EU:n ansiota. Silloin kun liityimme EU:hun ilmestyivät soppajonot.

Suomessa mainostetaan, että suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Silti Suomi on yhä edelleen itsemurhatilastoissa korkeimpia maailmassa. Suomessa tehdään keskimäärin joka ikinen päivä vähintään kaksi itsemurhaa ja määrä on ollut nouseva parina viimeisenä vuotena. Varsinkin nuorten keskuudessa se on kasvamassa. 15-24-vuotiaiden tyttöjen itsemurhakuolleisuus on Suomessa WHO:n mukaan toiseksi korkein maailmassa ja poikien kuolleisuus viidenneksi korkein maailmassa. Masennuksesta on tullut suomalaisten kansantauti. Joka viides suomalainen kärsii elämänsä aikana masennuksesta. Työkyvyttömyyseläkkeiden yleisin syy Suomessa on masennus. Hoitoihin pääsy on hyvin vaikeaa ja monimutkaista. Väkivalta ja perheväkivalta ovat hyvin yleisiä. Vallitsee siis jyrkkä ristiriita. Maailman onnellisin kansa onkin maailman masentunein kansa. Onnellisuustutkimuksissa on jotain vialla. En usko niihin.

Tyttöjen itsemurhissa Suomi on toisella tilalla maailmassa.


Vanhuksiamme hoidetaan huonosti. Eläkkeiden ostoarvo on laskenut koko sen ajan kun olemme kuuluneet EU:hun. Eläkkeitä ei ole korotettu, kuten palkkoja. Eläkkeiden ostoarvo on laskenut huimasti, mutta sen sijaan pakolliset kulut ovat  nousseet jatkuvasti. Sähkö, vuokrat, lämmitys, ruoka, vaatteet ym. hinnat on nousseet jatkuvasti. Vanhusten hoito on ongelma, johon ei tahdota todellisesti löytää ratkaisua. Vanhukset kuolevat omiin sänkyihinsä, joista heidät löydetään kolmen viikon tai jopa vuoden kuluttua. Heidät yksinkertaisesti "unohdetaan". Hyväosaiset saavat etuja, joita voivat käyttää, mutta huono-osaiset eivät. Palkkoja nostetaan ja veroja kevennetään. Eläkkeitä ei nosteta ja verotusta ei kevennetä. Eläkkeiden verotus on raskaampaa kuin palkkojen. Minkä ihmeen takia? Lisäksi hyvätuloisilla on lukuisia keinoja keventää verotusta erilaisin sijoituskeinoin. Huonotuloisilla näitä keinoja ei ole. Yksinhuoltajilla on toimeentulovaikeuksia. Työttömiä rangaistaan siitä, että töitä ei riitä kaikille niin kuin se olisi työttömän omaa syytä.


Suurta ihmetystä on aiheuttanut se, että suomalaisten syntyvyys on lähtenyt voimakkaaseen laskuun. Vielä koskaan Suomen "itsenäisyyden" historiassa syntyvyys ei ole ollut näin alhaista. Edellä kirjoitetuista seikoista johtuen en ihmettele tätä ollenkaan. Tosin Suomen väkiluku on kasvanut maahanmuuton johdosta. Siis Suomeen muuttaa enemmän ihmisiä kuin syntyy tai kuolee ja tämä korjaa syntyvyyden laskun. Lisäksi Suomeen muuttajat synnyttävät enemmän lapsia kuin suomalaiset. Joskus koittaa aika, jolloin ei-suomalaisia on Suomessa enemmän kuin suomalaisia. Lopulta koittaa aika, jolloin puhtaasti suomalaisia geenejä ei Suomessa enää ole. On todennäköistä, että Suomessa ei puhuta silloin enää edes suomea.

Suomi on kaksijakoinen maa. Suomi viettää itsenäisyyttä suurin juhlallisuuksin vaikka ei ole koskaan ollut itsenäinen. Suomessa elää "maailman onnellisin kansa", vaikka itsemurhatilastot ja masennus ovat yhä suurempia kansan ongelmia. Suomea sanotaan hyvinvointivaltioksi, vaikka rikkaat tulevat yhä rikkaammiksi mutta köyhien määrä kasvaa, syntyvyys laskee, ja vanhukset kuolevat hoidon puutteeseen. Tulee vielä aika, jolloin Suomessa ei juuri asu enää suomalaisia. Suomalaisten geeniperimä lakkaa olemasta olemassa. Viettääkö Suomi silloin enää itsenäisyyttä? Viettääkö suomi enää 200-vuotisitsenäisyyspäivää? Mutta onko sillä todellisuudessa mitään väliä? Tuskin olemme enää edes paikanpäällä.

 Viime vuonna tehtiin 100-vuotismuistomitali, joka sitten peruttiin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!