perjantai 4. maaliskuuta 2016





SUOMELLA ON KAUNIS LIPPU



Suomella on kaunis lippu. Sinistä ja valkoista, puhtaat värit. Mutta kuinka kauan?

Meitä huijataan jatkuvasti aika raskaasti. Me suomalaiset olemme helppoja huijattavia. Mutta kun se tapahtuu valtiovallan ja meitä johtavien taholta, se ei voi olla hyväksyttävää. Pitäisi vallita länsimainen demokratia, mitä se nyt sitten onkaan, mutta meillä sitä ei ainakaan ole. Tuskin juuri minkäänlaista demokratiaa. Demokratian pitäisi olla avointa ja asioiden olisi oltava kaikkien tiedossa, jotta niistä voisi päättää. Demokratiassahan kansan pitäisi päättää, tai no kansaa edustavien pitäisi päättää. Mutta nyt näyttää siltä, että näin ei ole. Vakavaa ei ole se, mitä me näemme, mitä me kuulemme. Vakavaa on se, mitä me emme näe, emme kuule, sillä siihen me emme voi vaikuttaa. Paitsi, että päätöksiä tehdään salaa tai niitä salataan, niitä tehdään Suomen vahingoksi. Siis ne aiheuttavat Suomelle enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Ja nimenomaan näistä meidän jokaisen olisi aina hyvä tietää.

Suomeen tulee keväällä Suomen maaperälle ja ilmatilaan amerikkalaisia hävittäjiä ja panssariajoneuvoja. Tällaiset harjoitukset liittyvät yhä selvemmin Naton ja Yhdysvaltojen toimintaan ja pääkohde on Venäjä. Todellisuudessa Suomella ei ole siinä mitään osaa. Tavallisilta kansalaisilta toiminta on pyritty huolellisesti salaamaan. Jopa presidenttimme, jonka pitäisi olla ulkopolitiikan johtaja ja armeijan ylipäällikkö sai tiedon tästä toiminnasta vasta median välityksellä. Tärkeintä ei kuitenkaan ole meidän presidenttimme, vaikka hänet on nolattu, tärkeintä on meidän turvallisuutemme. Meidät tavalliset kansalaiset on ohitettu tyystin tästä, mikä kuuluukin tyypillisesti suomalaiseen demokratiaan.

Tiettävästi Yhdysvallat ehdotti jo helmikuussa 2015 tällaista toimintaa suomalaisille kenraaleille. Utvaan (valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta) asiasta ilmoitettiin vasta marraskuussa 2015, siis puoli vuotta myöhemmin kun asiasta oli jo päätetty. Silloinkaan asiasta ei puhuttu ministereille eikä edes tasavallan presidentille saatikka eduskunnalle. Näyttää siis siltä, että kenraalit johtavat Suomen ulko- ja sisäpolitiikkaa. Siitä on demokratia kaukana. Kaiken huippu oli kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubidon (anteeksi Stubbin) kommentti, että Yhdysvallat on Suomen paras sotilaskumppani.

Alexander Stubidon & hänen kannattajiensa Suomen lippu



Yhdysvallat tuo n. 20 panssaroitua Stryker-vaunua sotaharjoitukseen Suomeen tänä keväänä. Lisäksi tuodaan F-15 hävittäjälaivue Rissalaan harjoituksiin. Suomi osallistuu tänä vuonna lähes 90 sotaharjoitukseen, joista suurin osa on Naton järjestämiä Viime vuonna näitä oli n.60. USA on jo vuosia harjoitellut Suomen Lapissa talvisodankäyntiä. Suomi on osallistunut lentokoneillaan Islannin ilmatilan valvontaan ja Islanti on Natomaa.

Puolustusministerimme Jussi Niinistö ei muista tai välitä pikkuasioista ilmoitella. Aseet tuodaan maahan USA:n ehdoilla. Sanotaan, että nämä ovat rutiiniharjoituksia, mutta kummallista, että ne ovat salaisia. Suomen kansalaisilta ne pyritään salaamaan.

Natokannattajien Suomen lippu

Yhdysvallat ei aja Suomen asiaa näillä päätöksillään ja toimillaan. Yhdysvallat ajaa vain omaa asiaansa. Venäjä on noussut yhdeksi tärkeäksi tekijäksi maailman politiikassa. Se ei sovi USA:lle. Venäjä toimii itsenäisesti ja harjoittaa itsenäistä politiikkaa ja USA tuntee, että se on uhka USA:n maailman hegemonialle. Koska Kiinaan ei uskalleta kajota yritetään kajota Venäjään. Tähän toimintaan USA on valmis uhraamaan myös Suomen. Suomi on vain väline, jota on näköjään helppo käyttää, kun meillä on heikot ja tyhmät päättäjät hallitsemassa maatamme. Missä tahansa maailmassa USA voi kajota Venäjään siellä se yrittää tehdä sen. Suomi on vain yksi pelinappula monien joukossa. Pelinappulana oleminen on varsin tuhoisaa. Se voidaan vain yksinkertaisesti uhrata, jos tarve vaatii.


On muistettava, että suurin osa suomalaisista on kuitenkin Natoon liittymistä vastaan. Siksi salataan. Juuri siksi pyritään välttämään demokratiaa. Suomea johdetaan kansan tahdon vastaisesti. Sitäkö on demokratia Suomessa?  Sitä paitsi Natojäsenyys tulee Suomelle kalliiksi. Suomi joutuisi maksamaan satoja miljoonia euroja joka vuosi. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa se olisi katastrofaalista.


Natokannattajien Suomen sotalippu


Oikea tapa olisi järjestää sitova kansanäänestys asiasta ja sen jälkeen purkaa Nato-kumppanuus, Nato-isäntämaa-sopimus ja peruuttaa kaikenlaiset harjoitukset Naton kanssa. Paras puolustus on toimia itsenäisesti ja järjestää hyvät suhteet kaikkien naapurimaiden kanssa, siis myös Venäjän. Näin voisimme pitää lippumme puhtaana ja kauniina. Ennen kaikkea meillä olisi turvallisempaa.

Toimintaa pyritään puolustelemaan turvallisuuskysymyksellä. Valheellisella tiedolla, että meillä on turvallisempaa, jos ollaan Naton jäseniä tai sen kumppaneita. Mutta ei huomata tai tahallaan yritetään peitellä, että asia on tismalleen päin vastoin. Tärkeintä tässä on tietenkin mikä on Venäjän vastaus tämmöiselle toiminnalle. Tässä on hyvä muistaa, että Venäjällä on enemmän ydinaseita kuin USA:lla.

 Suomi on vaarallisessa tilanteessa. Jos Suomella ei ole sananvaltaa siitä, että USA vaan ilmoittaa tulevansa tänne Isäntämaasopimuksen nojalla, missä on Suomen itsenäisyys? Ja tämä salataan paitsi kansalta, myös päättäjiltä. Kysymys on Suomen alueen varauksettomasta luovuttamisesta toisen maan omiin tarkoitusperiin ja politiikan käyttöön. Sopimus ei sulje pois edes Suomen maa-, vesi- tai ilmatilan käyttämistä ydinaseiden tai ydinaseistuksen tukialueena. Suomesta muodostuu USA:n eteentyönnetty tukikohta.

Viimeaikoina on Suomen lehdistössä kirjoiteltu kauhistellen siitä, että Venäjä on asentanut rajojemme lähelle uusia ilmatorjuntaohjuksia. Kysymys on lähinnä S-400 järjestelmästä. Niitä on asennettu lähelle Norjan ja Suomen rajoja ja Kaliningradiin. Järjestelmää pidetään ylivoimaisena ja suurena uhkana Suomen ilmapuolustukselle. Määrä kasvaa koko ajan ja teknologia kehittyy. Varsinkin Pietarin alueen puolustus, kuten Moskovankin on Venäjälle tärkeää. Totta kai Venäjä asettaa ilmatorjuntaohjuksia Suomen rajan lähelle, jos Suomen ilmatilassa lentelee amerikkalaisia lentokoneita tai Suomi veljeilee Naton kanssa ja osallistuu loputtomasti sen sotaharjoituksiin. On huomattava, että ilmatorjunta on puolustuksellinen ase. Taistelukoneet ja panssariajoneuvot ovat hyökkäyksellisiä aseita. On ilmiselvää, että jos uhataan on yritettävä puolustautua. Ja juuri sitä Venäjä tekee. Nato-maat ovat panostaneet hävittäjien kehittämiseen, kun taas Venäjä on panostanut nimenomaan ilmatorjuntaohjuksiin ja on tällä saralla maailman ehdotonta huippua.

Uusia S - 400 ilmatorjuntaohjuksia.

Venäjän uudet ohjukset ylettyvät lähes koko Etelä-Suomen ylle.


Venäjä on asentanut ja asentaa edelleen Karjalaan ja Kaliningradiin kuuluisia Iskander-ohjuksia, joiden eri mallit kantavat jopa yli 1 000 kilometriä. Herää kysymys miksi Venäjä on asentanut näitä ohjuksia? Syitä on ainakin kolme. Ensimmäinen on se, että kun Neuvostoliitto hajosi, USA lupasi Venäjälle, että Nato ei laajene milliäkään kohti Venäjää. No mitä me näemme. Lupausta ei ole pidetty. Venäjä on käytännöllisesti katsoen ympäröity Nato-mailla. Piirityksestä puuttuu vain Georgia, Ukraina Ja Suomi. SUOMI on ehdottomasti ensisijainen tuhoamiskohde Venäjälle, jos Suomi kuuluisi Natoon. Suomella ei ole minkäänlaista kykyä puolustautua Iskanderia vastaan. Luojan kiitos, että emme kuulu Natoon.


Iskanderin kantomatkat Kaliningradista.

Toinen syy on se, että aikoinaan päätettiin Puolaan ja Tsekkeihin asentaa amerikkalaisia torjuntaohjuksia Iranin aseita vastaan. Iranin uhka on poistunut, mutta ohjustorjuntaa ei ole poistettu, vaan päinvastoin lisätty esim. Bulgariaan. Iran olikin vain veruke, jolla ohjukset saatiin Eurooppaan. Iskander-ohjus lentää Varsovaan Kaliningradista alle 5 minuutissa. Siinä tuskin ehtii tehdä juuri mitään.

Kolmas syy, josta ei juuri puhuta ovat USA:n uudet taktiset ydinaseet, joita tuodaan parhaillaan Eurooppaan, ainakin Hollantiin, Saksaan, Belgiaan, Italiaan ja Turkkiin. Ydinaseiden määrä on ainakin 180. Jopa Saksa, joka kieltää ydinvoimalat, ottaa vastaan ilman mitään estoja näitä ydinaseita. USA pyrkii määrätietoisesti pitämään mahdolliset konfliktit kaukana maansa rajoista siirtämällä ne muualle. On helppo uhrata Eurooppa.

Valheellinen kuva siitä, että Suomi on turvassa Naton kainalossa, on vaarallinen. Moskovalla on erinomainen tiedusteluverkosto.  Konfliktitilanteessa Naton jäsenenä Suomi olisi yksi ensimmäisistä kohteeksi joutuvista maista. Naton jäsenyys vetäisi Suomen varmuudella mukaan aseellisiin selkkauksiin, jos sellaisia syntyisi. Ja Suomi runnottaisiin rajusti. Venäjä ei jätä puolustamatta Pietaria ja sen yli 5 miljoonaa asukasta. Asiantuntijoiden mukaan Suomella ei ole kriisitilanteissa resursseja tuhota Venäjän ilmatorjunta- tai muita ohjusjärjestelmiä. Venäjän maavoimat ja ilmavoimat, kuten olemme saaneet havaita Syyriasta, ovat maailman huippuluokkaa. Venäjä kokisi Suomen vakavimmaksi uhkaksi strategisesti tärkeimmille kohteilleen ja iskisi meihin ensimmäiseksi. J. K. Paasikivikin sanoi aikoinaan: "Kuolemanpelosta ei pidä itsemurhaa tehdä". Olemmeko lyömässä jälleen kerran päätämme Karjalan mäntyyn?

Suomen sotalippu Naton sotilasoperaatioiden jälkeen

Jos jouduttaisiin konfliktitilanteeseen todennäköinen tapahtumasarja olisi suunnilleen seuraava. Vaarallisten kohteiden tuhoaminen Suomen alueella tapahtuisi huomattavalla määrällä ohjuksia, joissa käytettäisiin kohteeseen soveltuvia taistelukärkiä. Maaleina olisivat lentokentät, satamat, rautateiden solmukohdat, joukkojen keskitysalueet, johtoportaiden sijoituspaikat, ammus- ja polttoaineiden varastot, tutka-asemat, tiedonvälitysverkostot jne. Ensimmäinen ohjusisku tehtäisiin kyllästymis- eli saturointiperiaatteella. Näin niitä kaikkia ei pystytä torjumaan. Tämä tappaisi myös kymmeniä tuhansia siviilejä, siis meitä suomalaisia - ei yhdysvaltalaisia. Mutta sehän ei kiinnosta Natoa eikä Venäjän hallitusta. Ennakoiva isku voisi mitä todennäköisemmin tapahtua jo ennen varsinaista sotaa, jos Venäjä kokee sodan uhkan olevan edessään. Tämä voi myös toimia ennakkovaroituksena.

 Mahdollinen Suomen lippu natoiskujen jälkeen


Myös EU on asettanut Suomen hankalaan asemaan. Sanktiot Venäjää vastaan vaikuttavat Suomessa enemmän, kuin missään muussa EU- maassa. Eikä tätä kompensoida meille mitenkään. Lisäksi liityttyään EU:hun Suomi menetti loputkin itsenäisyytensä jäänteet. Suomea hallitaan nykyään käytännössä EU:ssa. Suomen oma lainsäädäntö on käytännössä alisteinen EU:n lainsäädännölle. Lisäksi Suomi joutuu maksamaan EU:hun joka vuosi lähes 2 miljardia euroa saamatta juuri mitään vastinetta rahoilleen.


EU:n raiskaama Suomen lippu (symbolinen)


Suurin tyhmyys tehtiin kun luovuttiin omasta valuutasta ja liityttiin euroon. Mikään muu pohjoismaa ei ole näin tehnyt. Ruotsi, Tanska ja Norja säilyttivät oman valuuttansa. Norja ja Islanti eivät ole edes liittyneet EU:hun. Islanti päätti siitä viime vuonna (2015). Olemme menettäneet keinot hallita omaa finanssi- ja rahapolitiikkaamme.

Suomi on Venäjän naapuri ja tämä fakta on hyvä ottaa huomioon. Ei pidä uskotella, että USA ja Nato tulisi Suomea avustamaan, jos jouduttaisiin konfliktitilanteeseen. Suomessa ei ole mitään sellaista, joka olisi USA:n mielestä puolustamisen arvoista. Suomen olisi siis järkevää keskittyä mahdollisimman hyvien idänsuhteiden ylläpitämiseen, kuten muidenkin naapurimaiden kanssa. Järjettömintä on hakea vihollisia läheltä ja "ystäviä" kaukaa. Näin ollen voitaisiin ajaa Nato helvettiin Suomesta ja lopettaa kaikkinainen toiminta sen kanssa, katkaista kaikki suhteet ja sanoa irti kaikki sopimukset Naton kanssa. Asiasta kannattaisi järjestää sitova kansanäänestys demokraattisesti.

Järkevää olisi myös erota EU:sta ja ottaa oma valuutta käyttöön. Saisimme jälleen oman itsenäisyyden, jonka olemme menettäneet. Voisimme päättää omasta rahapolitiikasta itsenäisesti. Pääsisimme kaikista järjettömistä sanktioista naapurimaita kohtaan. Voisimme järjestää oman suomalaisen elämän, joka on paljon turvallisempi ja rikkaampi. Lippumme voisi olla jälleen puhtaan sinivalkoinen.



Olisikohan tästä syytä oppia jotain? Jos loisimme kaikkiin naapureihimme yhtä hyvät suhteet, siis myös Venäjään niin kuin Ruotsiin, Norjaan, Viroon meillä ei olisi syytä varusteluun, käyttää rahoja aseisiin. Meillä ei olisi enää mitään syytä liittoutua kenenkään kanssa. Omaa varustautumista voitaisiin vähentää, vaikkapa puolittaa. Ei tarvitsisi hankkia Nato-yhteensopivia lentokoneita, jotka tulisivat maksamaan kaikkineen noin 10 - 20 miljardia euroa eikä tuokaan varmaan riittäisi. Asenteen muuttaminen on aina vaikeaa, mutta siitä on hyötyä. Tällä olisi tervehdyttävä vaikutus myös talouteen, koska varusteluun ei tarvittaisi niin paljon rahaa. Ne voisi käyttää muuhun, vaikkapa epätasa-arvoisten terveyspalvelujen parantamiseen. Ihmisistä huolehtiminen ja hoitaminen ovat juuri päinvastainen teko kuin tappokoneiden hankkiminen ja kouluttautuminen tappamiseen. Ystävällisillä suhteilla olisi vaikutusta myös Venäjän kauppaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!