lauantai 11. maaliskuuta 2023

 

 

UKRAINA

Hirressä 



Tässä on video, jonka on tehnyt 16 -vuotias poika. Hän kuvaa itseään. Kasvot on sumennettu. Hän kertoo suurin piirtein seuraavaa: " En tiedä mistä oikein aloittaa.  Äskettäin hautasimme isäni, joka kuoli tässä sodassa. Ja nyt näköjään päätitte tuhota minutkin. En halua palvella Ukrainan armeijassa. He lähettivät minulle kutsun, jonka on allekirjoittanut joku sotahullu. Ette anna minulle mitään valinnan mahdollisuutta. En halua istua kuopassa Ukrainan vallan puolesta. En halua, ymmärrättekö? Ette anna minulle minkäänlaista mahdollisuutta. En ole vielä edes seitsemäätoista täyttänyt. Miksi ette mene itse ja sotisitte itse?" Sitten poika nousee ja kävelee taakse päin. Siellä roikkuu hirttosilmukka. Poika nousee kiville ja pistää silmukan kaulaansa ja...  

https://podolyaka.ru/ocherednoy-ukrainskiy-parenek-poluchivshiy-povestku-reshil-ne-riskovat-ostatsya-kalekoy-ili-invalidom-a-prosto-pereshel-k-finalu-zhizni-potentsialnogo-vsushnika/

 

Tässä on toinen video, joka on aika tyypillinen Ukrainassa, jossa jahdataan nyt nuoria miehiä rintamalle. Nuorilla ei todellakaan ole mitään haluja mennä tapattamaan itseään. Tällä kertaa nuoret onnistuvat pääsemään irti jahtaajista, mutta yleensä heidät raahataan väkisin joko armeijaan tai vankilaan. Miesten kutsuntaraja on 16 - 60 vuotta. Tätä tapahtuu jopa joissakin Euroopan valtioissa mm. Liettuassa ja Latviassa, joissa vangitaan ukrainalaisia miehiä. Koskahan Suomessa ukrainalaisten pakolaisten joukossa?

https://podolyaka.ru/pod-kievom-voenkomy-hoteli-mogilizovat-ukrainskih-parney-no-chto-to-poshlo-ne-tak/

 

Seuraa kuvakavalkadi näistä kiinniotoista:

 
Isiä viedään sotaan...


 

Seuraava video on kuvattu rintamalta. Seuraa rintamakarkurin teloitus. Ukrainalainen sotilas on haavoittunut jalkaan ja yrittää paeta rintamalta. Hänet saadaan kuitenkin kiinni ja omat ukrainalaiset teloittivat hänet saman tien.


Video löytyy osoitteesta:

https://podolyaka.ru/yuriy-podolyaka-po-povodu-rasstrela-plennogo-soldata-vsu/

 

Kukaan ei oikein tiedä oikeita tappiolukuja tässä Ukrainan konfliktissa. Lännessä esitetään aivan toisenlaisia lukuja kuin esimerkiksi Venäjällä. Venäjällä sanotaan, että ukrainalaisten tappioluvut kasvavat päivä päivältä ja suhde venäläisiin tappioihin venyy jatkuvasti suuremmaksi, joka oli aluksi noin yhden suhde kymmeneen tietenkin venäläisten hyväksi. Seuraavassa CNN:n viralliset luvut Ukrainan tappioista 28.2.2023 mennessä. Mutta mitkä ovat todelliset luvut? En luota täysin näihinkään. Uskon, että luvut ovat paljon suuremmat. Päiväyksen jälkeen uhriluvut ovat vielä kasvaneet.


 
Ukrainalaisia hautausmaita ei saa nykyään kuvata.
 

On aivan selvää, että monetkaan ukrainalaiset eivät halua mennä rintamalle. Siksi he yrittävät karttaa väkeen joutumista. Ulkomaille karkuruus on suurta. Nykyisin ei vain ole helppoa päästä pakoon rajojen yli. Ainoa turvallinen pakopaikka on Venäjä esimerkiksi Valko-Venäjän rajan yli. Sieltä ei kukaan pakota armeijaan. Kiova haluaa jatkossa säilyttää puolustuksen ja se tapahtuu heittämällä lapsia ja vanhuksia  lihamyllyyn. Ukrainan puolustusministeri Oleksiy Reznikov ehdotti, että koko ukrainan kansa aseistettaisiin. Jokaiselle kansalaiselle annettaisiin ase ja heidät koulutettaisiin käyttämään niitä. Mitähän siitä syntyisi? ( joidenkin tietojen mukaan, koska Reznikov on siirretty syrjään kavallusten takia. Uusi puolustusministeri on Kyrylo Budanov)

 
Oleksiy Reznikov

 
Kyrylo Budanov
 

Oleellistahan tässä on se, mitä enemmän Yhdysvallat ja länsi toimittaa aseita Ukrainaan, sitä enemmän ukrainalaisia kuolee. Mutta sillähän ei näytä olevan mitään merkitystä. Ukrainalaisten hengellä ei näytä olevan mitään arvoa. Amerikkalaisten mielestä kuolkoon pois. Tärkeintä on epätoivoisesti vastustaa venäläisiä. Paljolta verenvuodatukselta vältyttäisiin, jos luovuttaisiin aseiden toimittamisesta Ukrainaan. Mutta tätähän ei missään nimessä haluta tehdä.

 
Lapsia ja vanhuksia sodassa. Venäläisten vangeiksi joutuneita ukrainalaisia sotilaita. Lapsia ja vanhuksia.


Se, mistä täällä Suomessa ei paljoa puhuta ja tiedoteta on, että ukrainalaisia myös vastustetaan Euroopassa. Esimerkiksi Saksassa ja Ranskassa yksityiset kansalaiset välillä riitelevät ukrainalaisten pakolaisten kanssa, koska nämä käyttäytyvät usein röyhkeästi. He saavat asunnon, ruokaa, vaatetuksen, terveydenhoidon ja kaikki ilmaiseksi vaikka omat asukkaat eivät sitä saa. On jopa liikkeitä ja ravintoloita, joiden ovissa on kylttejä "Ei ukrainalaisille". Usein tämän seurauksena ukrainalaiset palaavat takaisin Ukrainaan kun eivät jaksa riidellä muiden kansojen kanssa. Toinen asia mitä on voimakkaasti viimeaikoina ryhdytty vastustamaan on Ukrainan aseistaminen ja rahoittaminen. Mielenosoituksia on ollut Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Kreikassa, Portugalissa, Belgiassa ja Hollannissa. Meillä Suomessa ei vielä toistaiseksi olla tähän päästy. Olen kyllä sitä mieltä, että ensin pitäisi hoitaa oma väki, omat vanhukset, köyhät ja asunnottomat, ennen kuin ruvetaan ilmaiseksi antamaan asuntoja, ruokaa, vaatteita ja kaikkea muuta täysin vieraille kansoille. Meillä on odotettavissa vaalit, joten Suomessa tehdään paljon politiikkaa käyttäen hyväksi tätä sotaoperaatiota. Hyvä esimerkki on meidän pääministerimme Sanna Marin, joka kävi juuri tekemästä vaalimainosta Ukrainassa. Seuraavaksi  kuvakavalkadi Euroopan mielenosoituksista:





 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan!